Cupa Clujului la Squash

by | Jun 5, 2014 | Sport

Cupa Clujului la Squash @ Squash Club Cluj Napoca (strada Augustin Bunea nr. 1)

7 – 8 iunie 2014

Prima editie a comeptitiei de squash, Cupa Clujului la Squash este organizata de Squash Club Cluj Napoca si Asociatia de Squash, in zilele de 7 si 8 iunie, in singurul club de squash din Cluj Napoca, pe strada Augustin Bunea nr. 1, in cadrul bazei sportive CMC din cartierul Gruia.

Cupa Clujului la squash este un campionat care se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor, cu varsta de peste 18 ani. Comeptitia face parte din turneul national de squash, punctand in clasamentul national existent. In cadrul campionatului se vor desfasura meciuri in divizia A si B la barbati, cat si meciuri intre cele mai bune jucatoare feminine de squash. La aceasta competitie sunt asteptati jucatori de squash din intreaga tara, inclusiv orase precum Bucuresti, Constanta, Brasov, Timisoara, etc.

Pe tabloul principal se va juca sistemul 3 din 5 seturi, pe tablourile secundare se va juca sistemul 2 din 3 seturi. La fete se joaca sistemul 2 din 3 seturi, premiile totale ale campionatului depasind 1.000 euro, constand in premii financiare si echipamente de squash Dunlop Sport.

Organizarea pentru prima data a acestui eveniment de squash la Cluj Napoca reprezinta o recunoastere a cresterii popularitatii acestui sport in inima Transilvaniei, fiind asteptati peste 100 de jucatori de squash din intreaga tara sa concureze pentru titlul de Campion si Campioana a Clujului la Squash.

Squash Club Cluj Napoca este onorat de faptul ca este gazda acestui turneu national, fiind de altfel si singurul club de squash deschis publicului, din Cluj, in care se poate practica acest sport. Organizarea acestui campionat vine in continuarea eforturilor de a promova acest sport si datorita faptului ca tot mai multe persoane practica acest sport, anuntam si intentia noastra de a extinde in acest an capacitatea clubului nostru, dubland numarul de terenuri pe care se va putea practica squash-ul. Le uram bun venit tututor jucatorilor si jucatoarelor de squash din intreaga tara si le uram mult succes!” – Claudiu Zirbo, presedinte Asociatia Squash Club Cluj Napoca.

Squash Club Cluj Napoca isi propune sa organizeze in fiecare an Cupa Clujului la Squash, atragand cei mai buni jucatori de squash din tara, cu scopul de a promova si creste numarul practicantilor acestui sport.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This