Yard Sale @ Casa TIFF

Home $ Articole $ Yard Sale @ Casa TIFF

by | Jun 9, 2014 | Articole

Yard Sale 

De ceva vreme ne tot întâlnim. Fie e un party, ba un afterparty sau un after-afterparty, asta când nu ne întâlnim pe diverse dealuri. Oricum de fiecare dată e good vibe. Să tot fie!

De tura asta însă vă propunem o întâlnire cu alt scop, nu tocmai o petrecere dar nici foarte departe.

În urmă cu un an, Road Runner Society a inițiat proiectul de reconstrucție a școlii din Durusa, pentru care avem nevoie de sprijin în a-l putea demara.

Din acest motiv, te invităm duminică în curtea Casei TIFF, pentru a scrie povestea împreună. Acolo te așteaptă o colecție de articole, fiecare purtând amprenta unui Road Runner.

Găsește ceva ce-ți este util ție sau unui prieten și contribuie astfel cu o cărămidă la reconstrucția școlii din Durușa. Simplu, nu? Un Yard Sale cu scop BUN și prilej de reîntâlnire.

De asemenea, poți ajuta si prin donarea unor obiecte pe care nu le mai folosești, iar noi le vom transforma în pagini de poveste (materiale de construcție inclusiv). Scrie-ne pe facebook sau suna-ne la numerele: 0721134751 sau 0757416247 până sâmbătă 14 iunie!

Iar pentru că orice poveste bună are o coloana sonoră pe măsură, Lucu Chen și Tight Cherry ne oferă un ritm proaspăt dichisit.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!