Khameleon Band @ La Perne

by | Jun 10, 2014 | Articole

Khameleon Band

Intrare: 10 Lei

Andreea Balan – voce, este una dintre soliste si totodata intemeietorul trupei „Khameleon Band”. A inceput sa studieze pianul inca de mic copil, instrument cu care a castigat numeroase premii in tara si strainatate. A urmat cursurile Liceului de Muzica si arte Plastice „I. St. Paulian”, dupa care si-a descoperit si talentul vocal. A mai cantat si cu alte trupe in trecut, dupa care a luat decizia sa puna bazele propriei sale trupe de cover-uri. Genuri preferate: pop, soul, jazz, blues.

Cristian Cente – clape si voce, studiaza muzica de la varsta de 7 ani, a urmat cursurile Liceului de Arte Aurel Popp din Satu-Mare, sectia pian. A urmat si cursuri de maiestrie in arta pianistica in Ungaria, Olanda si Elvetia. A castigat numeroase premii la concursurile de pian nationale si internationale. In prezent este student la Academia de Muzica Gheorghe Dima din Cluj. A colaborat cu numeroase trupe, iar abilitatile lui sunt deosebite in ceea ce priveste compozitia, orchestratia, inregistrarile de studio. Este micul geniu al trupei, deoarece are auz absolut si canta la mai multe instrumente (pian, saxofon, chitara, bas, tobe).

Bogdan Cristea – chitara, este un chitarist cu o bogata experienta de scena, atat in diverse formatii cat si ca session-man. Este intemeietorul si mentorul trupei de blues clujene “Straight from the Bottle”, trupa care in 2013 a avut onoarea de a inchide Festivalul International Napoca Blues Jazz and Wine. Chitaristul mai colaboreaza si cu multe alte trupe clujene. Recent a avut un show impreuna cu bluesmanul American, Dean Bowman. Genuri preferate: blues, rock, funk, pop.

Gabor Bajusz – tobe, este responsabil cu ritmul si balansul trupei. Experienta de tobosar in trupa Funkorporation, cu care a castigat Marele Premiu la festivalul TIMAF 2012, il recomanda din plin pentru aceasta postura. A mai colaborat cu multi artisti clujeni, printre care amintim pe Ana Kalmar (participanta la Vocea Romaniei 2013, )in cadrul proiectului Anne Band si Indie Folker. Genuri preferate: funk, jazz, rock, pop, desi este foarte versatil si ii place sa cante orice.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This