Launch Tech Makers and Designers Community

Home $ Articole $ Launch Tech Makers and Designers Community

by | Jun 11, 2014 | Articole

Launch Tech Makers and Designers Community @ Cluj Hub

13 – 14 iunie 2014

Intrare libera

Cea mai importanta trasatura a evolutiei umane in societatea contemporana ramane imbinarea evolutiei tehnologice si a designului pentru a deservi nevoile comunitatii. Inovatia si creatia merg mana in mana cu eficienta si eficacitatea, pentru a aduce viitorul in prezent.

Comunitatea Tech Makers and Designers serveste ca un loc in care pasionatii de tehnologie si design functional se pot intalni si pot impartasi idei legate de pasiunea comuna: inovatia. Cu un accent pe partea de hardware, Tech Makers and Designers, cauta sa contureze, in adevaratul sens al cuvantului, ambientul inconjurator si felul in care ne adaptam schimbarilor.

In cadrul evenimentului de lansare, care va avea loc vineri, 13 iunie, de la ora 18:00, vom discuta despre provocarile tehnologiei 3D si felul in care userii devin mult mai implicati in procesul de creatie si inovatie, atat la scala micro cat si la scala macro.

Agenda zilei de vineri: 18:00 – 20:00

• Opening words from the organizers
• Konrad Kaschek, General Director @ Bosch Cluj
• George Echim, Founder @ Quadric
• Radu Becuş, Member @ AStA Cluj

Pentru inscrieri click aici: http://www.meetup.com/Tech-Makers-Designers/events/188426322/.

Evenimentul de lansare se va continua sambata, 14 iunie, de la ora 10:00, cu un workshop dedicat celor pasionati de tehnologia 3D. Vom atinge subiectul imprimarii 3D, inovatia tehnologica care a luat prin suprindere lumea si a oferit noi posibilitati tuturor celor care vor sa schimbe felul in care arata lumea din jurul lor. Tot sambata, vom asista la crearea unor piese 3D modelate chiar de catre participanti.

Pentru Agenda zilei de sambata click aici: http://www.meetup.com/Tech-Makers-Designers/events/187916862/.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!