Transylvania Zen Fest @ Casino

by | Jun 11, 2014 | Articole

Transylvania Zen Fest

28 – 29 iunie 2014

Transylvania Zen Fest este un eveniment creat de niste tineri ambitiosi din Cluj-Napoca, care doresc sa ofere o noua perspectiva asupra vietii si echilibrului. Evenimentul este dedicat tuturor pasionatilor si curiosilor care doresc sa-si cunoasca si sa-si foloseasca emotiile, sufletul si corpul in mod constructiv.

Scopul evenimentului este acela de a schimbă perspectivă oamenilor asupra vieții și de a-i ajută să-și găsească echilibrul Minte-Trup-Suflet.

Si ca să aprofundăm totul cât mai bine, am apelat la sprijinul a 16 speakeri de succes, care ne vor oferi din cunostintele lor si ne vor dezvălui cele mai sănătoase prinicipii ale unei vieti echilibrate.

Vizitati site-ul pentru a vedea lista completa a speakerilor : www.zenfest.ro .

Transylvania Zen Fest se desfasoara pe durata a doua zile, 28-29 Iunie, iar activitatile propuse au o tematica ce contine atat notiuni teoretice cat si studii de caz si activitati practice.

Vom construi un spatiu unde participantii nostri pot explora constient si fizic o varietate de credinte si practici vechi si moderne, facilitate de: mentori, doctori in psihologie, nutritionisti, coach-i NLP Rezonanz,maestrii de yoga, practicieni Theta Healing, Vindecare Reconectiva, Bowen, Feng-Shui si multe altele.

Mai mult, organizatorii pun la dispoziție cadrul necesar pentru un targ de holistica, unde cei interesati pot fi prezenti cu un stand de prezentare a produselor pe care le detin.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This