Aida @ Piata Unirii

Home $ Articole $ Aida @ Piata Unirii

by | Jun 12, 2014 | Articole

Aida 

INVITAŢI:
DIRIJORUL DAVID CRESCENZI DIN ITALIA,
SOPRANA DRAGANA RADAKOVIĆ ŞI BARITONUL ŞTEFAN IGNAT

Spectacol interpretat în limba italiană

DRAGANA RADAKOVIĆ – Aida, sclavă
HECTOR LOPEZ – Radames
ANDRADA IOANA ROŞU – Amneris

Acest proiect se dorește a fi unul deschizător de drumuri, care inițiază o serie de producții anuale ale instituției noastre, realizate în aer liber, ce doresc să contribuie la consolidarea statutului de capitală culturală a cetății clujene dar și la dezvoltarea publicului de operă.

Plecând de la notorietatea titlului, dar și de la considerentul istoric ce leagă această operă verdiană de teatrul nostru liric, directorul Marius Vlad Budoiu a ales să ofere comunității clujene…

AIDA, de Giuseppe Verdi, o superproducţie în aer liber,
realizată sâmbătă, 5 iulie 2014, în Piaţa UNIRII din Cluj-Napoca!

Pentru a stabili o legătură și mai strânsă cu cetățenii Clujului, cei ce vor fi în fapt beneficiarii acestui produs artistic, am dorit să creăm o oportunitate pentru aceia care doresc să se implice în realizarea acestui spectacol; așa s-a născut șansa de a fi actor!

Șansa de a fi actor se traduce într-o extindere a proiectului ce va asigura AIDEI monumentalitatea binemeritată, oferind în același timp ocazia unică de a face figurație-voluntară celor 500 de clujeni, care vor deveni astfel parte integrantă a acestui proiect.

Dacă rezonați cu ideea de a juca în acest spectacol, vă rugăm să ne trimiteți pe adresa de mail [email protected] următoarele informații:
Numele și prenumele,
Numărul de telefon și
Măsura îmbrăcăminții (S, M, L, XL)

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!