Open Stage Contest @ Iulius Parc

by | Jun 12, 2014 | Festivaluri

Open Stage Contest

5 – 6 iulie 2014

Jazz in the Park, primul festival din România care aduce muzica bună în parcurile orașului, anunță un concurs dedicat amatorilor, care se va desfășura în cadrul celei de-a doua ediții – 4-6 iulie.

Sunt așteptate să se înscrie în concurs trupe de amatori de jazz din România care doresc să se afirme pe piața muzicală din țară. Sunt acceptate toate variațiile de jazz cu influențe – jazz clasic, nu jazz, fusion jazz, acid jazz, jazz covers etc., precum și blues. Juriul va desemna cea mai bună trupă, care va câștiga premii în valoare de 1.000 euro și șansa de a deschide ediția a III-a festivalului Jazz in the Park.

Doritorii sunt așteptați să trimită o înregistrare sau un link cu o înregistrare la adresa [email protected] până în 30 iunie, ora 23.59. Pe baza demo-ului, vor fi selectate 10-14 trupe, care vor intra în finala concursului, ce se va desfășura în 5-6 iulie, pe scena special amplasată în Iulius Parc. În finală, fiecare trupă va avea la dispoziție 25 de minute pentru un mini-recital prin care va încerca să convingă jurul. În fiecare zi vor fi programate 5-7 audiții, cu participarea liberă a publicului. La finalul audițiilor, juriul va decide trupa câștigătoare, ce va fi anunțată înainte de ultimul concert al festivalului – în 6 iulie.

Participarea la concurs este gratuită, iar organizatorii vor asigura sonorizarea aferentă fiecărei trupe. Regulamentul și mai multe informații sunt disponibile pe site-ul festivalului,www.jazzinthepark.ro.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This