Piano Bar @ La Perne

Home $ Articole $ Piano Bar @ La Perne

by | Jun 16, 2014 | Articole

Piano Bar cu Andreea si Roje

Intrare: 10 Lei

Vă invităm la o seară deosebită să vă relaxați pe perne, să…savurați muzică live de calitate și multe oferte care mai de care.

Andreea Balan – voce, este una dintre soliste si totodata intemeietorul trupei „Khameleon Band”. A inceput sa studieze pianul inca de mic copil, instrument cu care a castigat numeroase premii in tara si strainatate. A urmat cursurile Liceului de Muzica si arte Plastice „I. St. Paulian”, dupa care si-a descoperit si talentul vocal. A mai cantat si cu alte trupe in trecut, dupa care a luat decizia sa puna bazele propriei sale trupe de cover-uri. Genuri preferate: pop, soul, jazz, blues.

Roje, pe numele sau adevarat Marius Varvaroi, a studiat vioara si pianul de la varsta de 7 ani. Este un artist si un compositor desavarsit. A sustinut numeroase concerte cu diferite trupe si artisti, printer care Camelot, Cash, Emeric Imre, Mircea Baniciu, Vasile Seicaru, Florin Chilian, Razvan Krivach, Magda Puscas. In vara anului 2005 a intrat in trupa Hazard, cu care a avut peste 800 de concerte, iar din 2007 a initiat proiectul de piano bar Pianette, impreuna cu Aminda. In iarna 2010, impreuna cu Sandy Deac, a intiat proiectul Speak Floyd, o trupa tribut Pink Floyd. In 2012, Roje a intrat in trupa Electroshock din Germania, apoi in 2013 a mai concertat alaturi de Violet Radio, Ana Suruniuc, Oana Stoica (ex Trupa Veche).

Oferte:
Limonadă la borcan (480 ml) = 8 lei
Căpșuni, lime, portocale, mentă, soc
castraveți, simplă și multe altele
Cola la borcan (320 ml) = 4 lei
Bere la borcan (480 ml) = 4 lei
Până la ora 15:00
O cafea + un pahar de Cola (200ml) + un biscuite = 5 lei.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!