The Color Run @ Piata Unirii

by | Jun 17, 2014 | Sport

The Color Run

UPDATE: evenimentul se amana pentru Duminica datorita conditiilor meteo!

Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună, The Color RunTM este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

Distracţia continuă şi după încheierea cursei, cu un uriaş festival unde folosim din nou pudră colorată din belşug, pentru o explozie de fericire şi experienţe memorabile, fără a mai pune la socoteală milioanele de combinaţii de culori intense. Credeţi-ne, este cea mai tare petrecere post-5k din lume!

Avem doar două reguli, uşor de urmat:

1. Începe cursa în haine albe.

2. Treci linia de sosire scăldat în culori.

The Color RunTM a luat amploare odată cu lansarea sa, în ianuarie 2012, şi a crescut de la peste 50 de evenimente şi 600.000 de participanţi în 2012 la mai mult de 100 de ediţii şi peste un milion de alergători în 2013. Din 2014 The Color RunTM vine şi în România!

Fii sănătos. Fii fericit. Fii tu însuţi.

Sănătate: The Color RunTM înseamnă distracţie şi energie pozitivă, însă evenimentul promovează şi un stil de viaţă sănătos. Mai mult de 60% din participanţi aleargă aici o cursă de 5 kilometri pentru prima dată în viața lor!

Bucurie: „Considerăm The Color RunTM ca fiind ”Happiest 5k on the Planet” pentru că evenimentele noastre aduc laolaltă prieteni şi membri ai familiei într-un spaţiu unic, sănătos şi distractiv”.

Originalitate: Participanţii provin din medii demografice foarte variate şi la fel variază şi motivele pentru care iau parte la cursă. Fără învingători sau timpi oficiali, The Color RunTM este deschisă tuturor – copii de 2 ani sau vârstnici de 80, persoane care aleargă pentru prima dată şi atleţi profesionişti deopotrivă.

Cauze sociale: The Color RunTM este o organizație cu scop lucrativ, însă un procent din taxele de participare este distribuit către organizații nonprofit, pentru susținerea eforturilor deosebite ale acestora în comunitate.

Înscrierile se pot face pe site-ul oficial The Color Run România, iar pagina de Facebook oferă poze, video şi ultimele informații despre eveniment.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This