CoFoundersLab June Meetup

Home $ Articole $ CoFoundersLab June Meetup

by | Jun 19, 2014 | Articole

CoFoundersLab June Meetup @ Cluj Hub

Intrare: 25 Lei

Alegerea unui co-fondator este de departe cea mai importanta decizie la nivel de business pe care o poti lua. De obicei, din motive de lipsa de timp si resurse, multi antreprenori se orienteaza spre familie si prieteni pentru a-i integra in business. Dar rezultatele nu sunt intotdeauna cele sperate, iar prin intalnirile pe care le propunem, dorim sa largim paleta de optiuni pe care tu, ca antreprenor, o ai au in a-ti alege un partener de afaceri.

Ne propunem sa gazduim lunar intalniri destinate fondatorilor de startup-uri sau companii, spre a-i aduce laolalta si spre a le facilita o cunoastere a mediului antreprenorial local si a celor care pun in miscare regiunea.

Consideram ca o buna cunoastere a ecosistemului economic este vitala pentru orice antreprenor. Prin aceasta expunere la informatie se va putea realiza o mai buna racordare a serviciilor si produselor la ceea ce este efectiv in cerere pe piata. Si deci, se va putea realiza o crestere intr-o directia viabila si intr-un ritm sustenabil.

Pentru urmatoarea intalnire a antreprenorilor clujeni, prima sub umbrela brandului CoFoundersLab, am pregatit urmatorul program:

AGENDA 

• Sesiune de pitching

• Surprise speaker

• Panel “How to sustain a proficient environment for founders in the Cluj-Napoca region”:

Marius Jumolea, CEO @ Grappy Systems

Istvan Hoka, CTO @ ZenCash & Owner @ Aissac

Sebastian Presecan, Co-Founder @ PANGEA

Te asteptam!

Link inscrieri: http://www.meetup.com/CoFoundersLab-Cluj/events/189558812/.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!