Piano by Candlelight @ Biserica Sf. Mihail - Evenimente din Cluj Napoca
Concerte

Piano by Candlelight @ Biserica Sf. Mihail

Piano by Candlelight cu Bogdan Ota/ Radu Cotoman/ Emerich Ghercă

Intrare: 40 Lei

Pe data de 20 iunie 2014, începând cu ora 19:00, pianistul și compozitorul Bogdan Ota, acompaniat de Radu Cotoman (vioară) și Emerich Ghercă (violoncel) va concerta la Biserica “Sfântul Mihail” din Cluj-Napoca.
Compozitorul, cunoscut pentru anvergura concertelor sale, a optat de această dată pentru varianta acustică astfel încât gingășia lucrărilor muzicale special alese pentru acest eveniment  să adere cu ușurință la sufletul spectatorului.
Fanii clujeni ai artistului vor avea parte de o surpriză importantă cu ocazia acestui concert. Pe  lângă lucrările muzicale incluse pe primul său CD intitulat ”Day of Wrath”, produs de casa de discuri Electrecord, Bogdan Ota va prezenta compoziții ce vor fi incluse pe viitorul său album.
Bogdan Ota este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană și unul dintre artiștii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani. Absolvent al Universității de Arte ”George Enescu” din Iași, artistul român a ajuns extrem de cunoscut și apreciat în întreaga lume o dată cu participarea sa la competiția ”Norway Got Talent”, în 2011, unde a înregistrat un succes fulminant.
Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete a Operei Maghiare Cluj, tel. rezervări 0264-593.468 și la Biserica „Sfântul Mihail”.
CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.