La Iulius Mall, promotiile iti fac bagajul de concediu

by | Jun 27, 2014 | Știri Cluj

Moda nu intră în vacanţă, aşa că magazinele din Iulius Mall Cluj au dat startul ofertelor estivale de nerefuzat pentru amatorii de shopping care se pregătesc de concediu. În această perioadă, clienţii Iulius Mall sunt răsfăţaţi cu promoţii de până la 80% la articolele de sezon.

Piesele vestimentare în tendinţe pot fi achiziţionate la discounturi peste aşteptări. Oferte de până la 75% îi aşteaptă pe clujeni şi nu numai la H&M şi de până la 70% la Camaϊeu, Adam’s by Secuiana, Mustang Jeans şi Amely. În magazinele Damat Tween, Lee Cooper, Motivi, Kenvelo şi Timeout sunt promoţii de până la 60%, iar preţuri înjumătăţite sunt la articolele Zara, Tommy Hilfiger, Massimo Dutti, Orsay, Stradivarius, Springfield, Steilmann, Bigotti, Bossini şi Mathilde. La Pull & Bear şi Visions cumpărăturile sunt mai avantajoase cu până la 40%, însă oferte care îţi fură privirile îi aşteaptă pe clienţi şi la Bershka şi alte branduri din Iulius Mall.

Pasionaţii de mişcare au motive de bucurie la Nike, Kix, U Man şi „U” Cluj, unde sunt promoţii de până la 40%, la Calcio Sport, unde găsesc discounturi de până la 30%, şi la Adidas, unde sunt preţuri mai mici cu până la 25 %. Costume de baie şi lenjerie pentru toate preferinţele sunt mai ieftine cu până la 30% la Mondex.

Pentru cei care sunt în căutarea încălţărilor comode pentru vacanţă, Bata, Ecco Shoes şi Deichmann au tăiat preţurile cu până la 50%, Office Shoes a pregătit tarife mai mici cu până la 40%, iar Benvenuti îi încântă cu promoţii de până la 30%. Cei care vor o geantă nouă Carpisa o pot achiziţiona la jumătate de preţ.

Pentru că accesoriile se fac remarcate chiar şi pe plajă, la Accessorize se găsesc articole cu până la 50% discount, la Sabion cu până la 35%, la Millefiori cu până la 30%,
iar la Papionette cu până la 20%. Pentru cei care vor gadget-uri la oferte ispititoare, destinaţiile ideale de cumpărături sunt Evolio, Utok şi Altex.

Produsele cosmetice nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, aşa că la Sephora sunt promoţii de până la 70%, la Farmasi Shop de până la 50%, iar vizite de cumpărături avantajoase se fac şi la Sabon.

Şi copiii au parte de discounturi de până la 80%, la Noriel, şi de până la 47%, la Coccodrillo. Cei care vor să facă noi achiziţii pentru casă pot alege obiecte cu preţuri avantajoase de la Kitchen Shop, bam boo, Top Shop şi Lumea Somnului.

Lista completă a promoţiilor de vară se găseşte pe

Noutati

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This