Necuvinte @ Casa de Cultura a Studentilor

Home $ Articole $ Necuvinte @ Casa de Cultura a Studentilor

by | Jun 30, 2014 | Articole

Comedia Necuvinte @ Casa de Cultura a Studentilor

Regizor/scenarist: Adrian Nour

Spectacolul “Necuvinte” al Companiei Passe Partout Dan Puric, avându-l ca actor pe Adrian Nour ,se reprogramează pe data de 9 octombrie 2014.

Biletele achiziţionate, precum si invitaţiile primite, rămân valabile pentru reprezentaţia din luna octombrie.
Cei care doresc să îşi recupereze banii, o pot face la Agenţia de Bilete a Casei de Cultură a Studenţilor până în data de 23 iulie 2014 inclusiv.

Contravaloarea biletelor achiziţionate online poate fi recuperată contactând reprezentanţii www.biletmaster.ro la adresa [email protected].

“Necuvinte” este o piesă de teatru-pantomimă-step care rupe episoade din vieţile noastre agitate şi ni le serveşte astfel încât să le înţelegem, indiferent de locul din care venim sau de vârsta pe care o avem, şi care ar trebui percepută cu mintea deschisă, limpede şi râzând cu gura până la urechi.

Alergăm, muncim, avem sute de lucruri de făcut, iubim, trăim, plângem, ne luptăm, ne căutăm, râdem. Totul pe repede înainte, şi, într-o lume care, parcă fuge. Cuvintele nu mai au sens, pentru că le vorbim în grabă, în toată goana asta după toate. Iar liniştea are un preţ prea mare, pe care nu ni-l permitem.

“Necuvinte” este o piesă de teatru, care, fără cuvinte, doar prin imagini, muzică şi dans “vorbeşte” atât de sugestiv, cu mult umor si autoironie despre haosul vieţii cotidiene actuale.

Preţul biletelor este de 45 lei şi respectiv 55 lei şi se găsesc atat la agenţia de bilete a Casei de Cultură a Studenţilor cat şi online pe www.biletmaster.ro.

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!