Skirt Bike Cluj @ Parcul Central

by | Jun 30, 2014 | Sport

Skirt Bike Cluj 2014

Duminica 6 iulie 2014 va avea loc a treia promenada a biciclistelor clujence in seria SKIRT BIKE CLUJ, cu plecare din Parcul Central “Simion Barnutiu” incepand cu ora 14:00, in organizarea Clubului de Cicloturism “Napoca” (CCN) si Skirt Bike. Sunt invitate sa vina pe doua roti, in tinute cochete, toate fetele, domnisoarele si doamnele pentru care bicicleta este sau ar putea deveni un mijloc firesc de deplasare cotidiana in oras si care cred ca merita aratat si altora ca este compatibil cu eleganta si feminitatea.

Coloana de bicicliste imbracate sic va urma in ritm lejer un traseu de circa o ora pe strazi din zona centrala a Clujului, iar participantele vor avea parte de cateva surprize pregatite de organizatori si sponsori si vor putea discuta despre experienta de a circula pe doua roti in Cluj, despre oportunitati si probleme, solutii si perspective, despre ce e de facut ca sa devina o normalitate imaginea unei bicicliste imbracate elegant si sa existe respectul din partea altor participanti la traficul rutier.

Itinerarul propus al promenadei pe doua roti din 6 iulie este: Parcul Central “Simion Barnutiu” (latura dinspre podul “Napoca”) – str. G.Gosbuc – Cl.Motilor – str.P.Maior – p-ta L.Blaga – str.Napoca – p-ta Unirii – bd.Eroilor – Cl.Dorobantilor – al.Bibliotecii – p-ta Marasti – bd.21 Decembrie 1989 – p-ta Unirii – str.R.Ferdinand – p-ta M.Viteazu – str.I.P.Voitesti – str.Dacia – str.Gen.Dragalina – pod Napoca – Parcul Central “Simion Barnutiu”.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This