Ghita Muresan Summer Camp

Home $ Sport $ Ghita Muresan Summer Camp

by | Jul 8, 2014 | Sport

Ghita Muresan Summer Camp 4-7 August

Ghita Muresan Summer Camp este un proiect menit sa popularizeze baschetul, in special in randul copiilor, carora Ghita doreste sa le ofere o experienta unica, pe care acest domeniu i-a daruit-o si lui.

Timp de patru zile, tabăra va primi un număr de 120 de copii, cu vârste între 9-11 ani şi 12-14 ani. Participarea copiilor este gratuită, iar înscrierea se face online pe site-ul dedicatwww.ghitamuresan.ro.

 

Ghiţă Mureşan vine în Romania având dorinţa expresă de a insufla dragostea de baschet copiilor noştri. Proiectul „Ghiţă Mureşan Summer Camp” se dezvoltă si anul acesta, pentru ca un număr cât mai mare de copii să beneficieze de instruirea marelui Ghiţă.

 

“Revin cu acelaşi entuziasm acasă în fiecare vară. Aceste cursuri sunt forma mea de a da ceva înapoi baschetului pentru tot ce mi-a oferit el de-a lungul anilor. Clujul e locul de unde am pornit şi de asta am ales ca de fiecare dată să îmi ţin cursurile si aici”, a precizat Ghiţă Mureşan, care ţine astfel de cursuri şi în SUA, la Washington Wizards, una dintre fostele sale echipe.

„Ghiță Mureșan Summer Camp ” a ajuns la a noua ediție, iar pentru aceasta trebuie să le mulțumesc copiilor, profesorilor, antrenorilor și mass-mediei pentru interesul acordat și, de asemenea, partenerilor pentru sprijinul financiar. Ne bucurăm că orașul în care Ghiță a descoperit baschetul, acest sport se bucură de o popularitate atât de mare, …a spus Mihai Oprean, General Manager la Respect Bigtime, firma partenera a evenimentul.

Tinerii participanţi la tabără vor petrece un timp plăcut împreună, având parte de antrenamente de baschet supervizate direct de către Ghiţă Mureşan.

 

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!