Serate lirice la Palat

by | Jul 8, 2014 | Articole

Serate lirice la Palat – debutul microstagiunii estivale a Operei Nationale

 

Opera Naţională Română din Cluj-Napoca are plăcerea să vă anunţe iniţierea unei Microstagiuni estivale de spectacole. Pentru prima oară la Cluj-Napoca melomanii vor avea ocazia să umărească o serie de concerte ce se vor desfăşura la somptuosul Palat Bánffy, a cărui curte interioară găzduieşte recent deschisa terasă-restaurant „La Palat”. 

Debutul programului are loc joi, 10 iulie, de la ora 20.30, cu un recital de excepţie care beneficiază de prezenţa tenorului Marius Vlad Budoiu, unul dintre cei mai  importanţi artişti lirici ai momentului din România. Alături de acesta va fi un alt artist liric clujean extrem de iubit, basul Petre Burcă, pe care publicul clujean a avut ocazia să-l  urmărească de curând în grandiosul spectacol AIDA, de Giuseppe Verdi, susţinut în aer liber în faţa a mii de spectatori, pe data de 5 iulie, în Piaţa Unirii. Cei doi solişti vor fi acompaniaţi la pian de Horea Haplea.

Microstagiunea este rodul unui parteneriat încheiat între instituţia Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca şi unitatea economică deţinătoare a terasei din incinta Muzeului de Artă clujean şi care proiectează desfăşurarea a şase evenimente lirice, sub genericul „Serate lirice la Palat”, ce vor avea loc cu o frecvenţă din două în două săptămâni, în perioada iulie-septembrie 2014.

Pentru bilete şi rezervări, doritorii sunt rugaţi să acceseze www.lapalat.ro sau să telefoneze la 0733 336 555.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This