Dying Fetus & Goatwhore @ Flying Circus

by | Jul 11, 2014 | Articole

Dying Fetus & Goatwhore – 7 Decembrie

Insotiti de DYING FETUS si GOATWHORE pe scena clubului clujan, Flying Circus, vor  mai urca FALLUJAH si grupul britanic MALEVOLENCE.


Aflati pentru prima data in Romania, DYING FETUS reprezinta unul din cele mai importante  nume de death metal din lume cu nu mai putin de sapte albume la activ.  Cel mai recent album, “Reign Supreme”, inregistrat in 2012, sub egida Relapse Records este considerat cel mai bun material discografic de pana acum al trupei. In cei peste 20 de ani de existenta a trupei, acestia au urcat pe scena celor mai importante festivaluri de profil din lume si au participat in turneu alaturi de trupe precum: Kataklysm, Cannibal Corpse, Necrophagist si multi altii.

Componenta:

John Gallagher: Guitar, Vocals
Sean Beasley: Bass, Vocals
Trey Williams: Drums

GOATWHORE

La fel ca Dying Fetus, americanii se vor afla pentru prima data in Romania, trupa urmand sa isi promoveze noul material discografic “Constricting Rage Of The Merciless”, album ce a fost lansat in data de 8 Iulie via Metal Blade Records. Formati in anul 1997, trupa are la activ 5 albume de studio promovate in turnee alaturi de trupe precum: Morbid Angel, Behemoth, Inquisition etc.

FALLUJAH s-au format in anul 2007, stilul adoptat de acestia fiind Atmospheric Death Metal.
Primul turneu al trupei a fost realizat in anul 2009 in timp ce primul album de studio, “The Harvest Wombs” a fost lansat in anul 2011.

Pentru Malevolence este cel mai de amploare turneu pe care britanicii urmeaza sa il sustina
pana in prezent. Trupa sustine ca e reprezinta un hybrid al unor trupe precum Pantera, Biohazard si Lamb of God, sunetul trupei fiind remarcabil luand in considerare faptul ca media de varsta a trupei este situata la 20 de ani.

Biletele vor putea fi procurate la urmatoarele preturi:
45 de lei – oferta speciala pentru primele 50 de bilete
55 de lei – pana pe 15.11.2014
65 lei – dupa 15 Noiembrie si in ziua concertului la intrare.

Pentru acest concert vor fi disponibile 400 bilete!

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This