Sex Tape și Planes: Fire & Rescue – două filme de vacanță

Home $ Cinema $ Sex Tape și Planes: Fire & Rescue – două filme de vacanță

by | Jul 15, 2014 | Cinema

Vacanța s-a așezat deja peste orașul nostru frumos și parcă acum liniștea din timpul zilei este perfectă. Weekend-urile par mai lungi, căldura vă împinge spre terase iar noi vă sfătuim să căutați și sălile de cinema pentru a vedea două filme de vacanță.

Primul e mai mult pentru copii dar merge și pentru adulții iubitori de animație. Planes: Fire & Rescue este continuarea filmului apărut în urmă cu un an, o animație veselă despre avioane. Succesul de atunci a lui Dusty, un mic avion de agrement care devine campion mondial învingând într-o competiție lungă cele mai bune avioane de cursă din lume, i-a determinat pe cei de la PIXAR să revină pe marile ecrane cu o nouă aventură. De data aceasta Dusty descoperă că motorul său a suferit daune grave. Din păcate mecanicii îi interzic să mai concureze, astfel că visurile sale sunt pe cale să se spulbere. După o perioadă mai grea, Dusty își dă seama că motorul și aripile sale mai pot fi de folos și împreună cu o gașcă de avioane nebune se luptă cu o serie de incendii de pădure izbucnite în zona sa natală. Aventura e la ea acasă, Planes: Fire & Rescue fiind un film lejer pentru copiii mari și mici.

A doua recomandare este tot o comedie, dar mai mult pentru cei mari. Sex Tape, în regia lui Jake Kasdan (regizor cunoscut pentru Bad Teacher), cu Jason Segel (cunoscut pentru rolul din How i met your mother ) și Cameron Diaz în rolurile principale, spune povestea unui cuplu cu doi copii și zece ani de căsătorie. Viața de cuplu a celor doi a devenit banala, pasiunea tinereții pierzându-se încet an după an. Ca să reaprindă pasiunea, Jay și Annie decid să se filmeze în timpul unei partide-maraton de sex, în care să folosească toate poziţiile descrise în THE JOY OF SEX. Ideea părea bună la început, dar când video clipul riscă să devină public, amuzamentul dispare. Ca să rezolve situația, cei doi încearcă să recupereze toate tabletele făcute cadou cunoscuților și care acum au videoclipul în cloud. Aventura celor doi este plină de umor dar filmul nu este tocmai pentru toată lumea.

Acestea sunt recomandările noastre pentru weekend-ul care urmează. Până săptămâna viitoare vă urăm vizionare plăcută!

Articol scris de Marian Iuga, FilmSinopsis

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!