Maratonul Baisoara

Home $ Sport $ Maratonul Baisoara

by | Jul 17, 2014 | Sport

Maratonul Baisoara @ Muntele Baisorii

Competiția reprezintă a doua etapă din cadrul Cluj Bike Challenge 2014 și aduce o noutate pentru participanți.

Astfel, traseul va avea forma cifrei 8, iar fiecare ciclist va avea posibilitatea să decidă dacă va parcurge o singură buclă (distanța mai scurtă 27 de kilometri) sau pe ambele (distanța completă – 57 de kilometri). Startul concursului se va da la ora 11 din stațiunea Muntele Băișorii.

Locul de start este poziționat într-o zonă pitorească. Stațiunea Muntele Băișorii este situată la izvorul pârâului Ghera, la 1200 – 1400 de metri. De la această altitudine se pot admira munții Maramureșului, Țibleș, Rodnei, Făgăraș, iar uneori Carpații Păduroși, Ciucașul și chiar Tatra înaltă.

De asemenea, masivul Muntele Mare e cea mai veche zonă a munților Apuseni. Împreună cu Munții Bihor și Munții Vlădeasa formează pivotul Carpaților de Apus. El reprezintă al treilea vârf ca înălțime din Apuseni, după Curcubîta Mare și Vlădeasa.

Înscrierile la Maratonul Băișorii se fac online pe http://www.clujulpedaleaza.ro, până pe 26 iulie, la ora 18. Tot aici găsiți detalii tehnice, precum și informații despre taxele de participare. Puteți să vă înscrieți și în ziua concursului, pe 27 iulie, între orele 8.00 și 10.00.

Procedura de validare diferă în funcție de modul de înscriere. Detaliile le găsiți pe același site pe care vă puteți înscrie online, http://www.clujulpedaleaza.ro, dar vă amintim că este important să aveți la dumneavoastră un act de identitate.

 

 

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!