Invata de la Viata!

Home $ Articole $ Invata de la Viata!

by | Jul 29, 2014 | Articole

În luna Iulie va începe sezonul 2, 5MS Cluj.
Începând cu acest nou sezon, vom avea un nou regulament. Acesta va oferi mai multă libertate vorbitorilor şi mai multă valoare publicului!

Pentru a susţine un discurs, fiecare speaker va respecta 2 reguli:
1. Discursul va fi construit în jurul unei experienţe personale (e important ca informaţia livrată să fie testată pe propria piele de vorbitor, nu doar citată din surse externe); nu vom mai avea o tematica a evenimentului.
2. Mesajul discursului va fi direcţionat spre public (e important ca informaţia livrată să le fie de folos oamenilor din sală şi vorbitorul să ofere un mesaj de valoare celor care îl ascultă)

În continuare slide-urile vor fi în număr de 20 şi se vor schimba la 15 de secunde, generând astfel un discurs de 5 minute.

Invitatul special va avea la dispozitie 10 minute (20 de slide-uri care se schimbă la 30 de secunde), iar discursul său va avea ca tema îmbunătăţirea unui aspect al vorbitului în public (vocea, gesturile, structura, vestimentaţia, microexpresiile, recuzita, etc.)

Câştigătorul va fi desemnat în urma adunării voturilor publicului (60%) cu punctele obţinute de la juriul format din 5 membri ai clubului de Public Speaking, Toastmasters Cluj (40%).

Vom delecta lunar publicul cu momente artistice surpriză (muzică, dans, stand-up, etc.).

Ne dorim ca noul sezon să aducă şi mai multă valoare şi bună dispoziţie publicului, astfel încât evenimentul 5MS CLUJ să devină, o data pe lună, destinaţia favorită a clujenilor de petrecere a timpului liber!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!