John Creamer @ Boiler Club

Home $ Party $ John Creamer @ Boiler Club

by | Jul 30, 2014 | Party

JOHN CREAMER [USA] / Addo
18+
Private Party! ACCES DOAR PE BAZĂ DE INVITAŢIE

Unul dintre cei mai influenţi şi inovatori DJi şi producători din istoria muzicii electronic şi dance, John Creamer, a fost în frunte artei de crea muzică de mai bine de 20 de ani. Ajuns în New York la începutul anilor ’90, Creamer a devenit imediat un succes şi şi-a câştigat o poziţie de management la label-ul Eightball Records, stabilind legături cu cele mai importante minţi ale muzicii electronice.

În anii ’90 şi-a lansat propriile sale producţii colaborând cu Junior Vasquez (Sound Factory). În curând avea să intre în contact cu artistul care avea să îi influenţeze următoare etapă a carierei sale, Stephane K. În următorii ani, perechea a lansat unele dintre cele mai influente şi emblematice discuri. Pe lângă single-urile originale, Creamer şi Stephane K au produs remixuri pentru Moby, New Order, Kosheen, Iio şi Sinead O’Connor, într-un şir fenomenal de „#1 billboard dance hits”, numeroase premii şi aprecieri internaţionale. De atunci, John şi-a inaugurat propriul lui label, NYLove, într-un efort de a-şi folosi talentul şi urechea muzicală pentru a descoperi talente muzicale şi pentru a continua să lanseze noi creaţii originale, un „sunet-semnătură” care, fără îndoială, a fost şi încă este inspiraţia multora.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/P8G” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!