Ultimele locuri la atelierele gratuite de la Zilele Nordului

Home $ Știri Cluj $ Ultimele locuri la atelierele gratuite de la Zilele Nordului

by | Aug 1, 2014 | Știri Cluj

Atelierele creative pregătite pentru prima ediție a festivalului Zilele Nordului se bucură de succes în rândul tinerilor din Darabani și nu numai. Cu o săptămână înainte de începerea festivalului, mai sunt disponibile doar câteva locuri la „Darabani Mapping Party” cu Dragoș Andronic și la atelierul de pictură susținut de Marcel Chițac, restul atelierelor având capacitatea maximă ocupată – dezvoltare personală, cinematografie, fotografie și comunicare.

„Ne bucurăm să vedem interesul crescut pentru atelierele creative de la festival, cu atât mai mult cu cât componenta educațională este foarte importantă la Darabani: într-un oraș cu 9.000 de locuitori există două școli, gimnaziu și liceu, care adună 1.500 de elevi din împrejurimi. Aceste ateliere sunt gratuite, au fost gândite tocmaI pentru a le oferi celor interesați de un anumit subiect posibilitatea să învețe de la un trainer profesionist și intenționăm să le dezvoltăm la următoarele ediții ale festivalului”, a declarat Ștefan Teișanu, co-fondator al evenimentului.

Înscrierile la ateliere se realizează prin intermediul site-ului www.zilelenordului.ro.

De asemenea, organizatorii au început și selecția voluntarilor, iar persoanele care doresc să se implice se pot înscrie prin mail, la adresa [email protected], până în data de 4 august, ora 19.00. Cei aproximativ 30 de voluntari selectați trebuie să fie prezenți în permanență în Darabani în perioada 7 august (ora 11) – 11 august (ora 11) și vor avea atribuții privind artiștii invitați la concert, zonele de activități, punctele de vânzare, logistică și tururi ghidate. Organizatorii le oferă tricouri personalizate, câte o masă pe zi, loc de campare gratuit și… o experiență de poveste.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!