Free Hugs @ Piata Unirii

Home $ Articole $ Recomandări $ Free Hugs @ Piata Unirii

by | Aug 5, 2014 | Recomandări

O imbratisare nu e doar o imbratisare… O imbratisare inseamna dragoste, confort, caldura si pace. Intr-o lume rea si grabita, in care toate sunt de vanzare, o imbratisare gratuita poate readuce un zambet, poate deschide o inima, poate reuni oamenii si ne poate aduce mai aproape de noi insine si de ceilalti.

Hai alaturi de mine in data de 10 August, de la ora 17:00 la ora 20:00, in cadrul Festivalului Colours of Cluj Festival din P-ta Unirii, sa oferim imbratisari, optimism si multe zambete.

Pentru ca veselia sa fie completa, am pregatit o supriza copiilor mici si mari, Face Painting (pictat pe fata) cu floricele, fluturasi, inimioare si orice altceva isi mai doresc copiii. Atentie va rog: doar pentru copiii cu varsta de peste 3 ani conform indicatiilor de pe acuarele.

Daca doresti sa te implici ca si Hugger, poti sa ma contactezi printr-un mesaj in privat pe Facebook si sa daruiesti impreuna cu noi imbratisari gratuite, neconditionat, pentru o vara optimista si colorata sau sa vii acolo intre orele 17:00 si 20:00 si sa le primesti!

Să oferim o îmbrăţişare nu doar cu braţele, ci în primul rând cu inima :)!

Tu de cate ori imbratisezi intr-o zi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!