Jazz & Wine @ Palatul Banffy

Home $ Articole $ Jazz & Wine @ Palatul Banffy

by | Aug 8, 2014 | Articole

Guevara Events organizează în această vară la Cluj o serie de 3 evenimente intitulate “Jazz & Wine”. Conceptul de Jazz & Wine, dupa cum și numele îi spune, se referă la o seară călduroasă de vară în cadrul căreia vinul de calitate și muzica jazz sunt vedetele.

Jazz&Wine I
– 14 august
– Ora 20:00
– Trupa Koszika and The Hot Shots
– Vinuri Crama Liliac

Primul eveniment din această serie va avea loc în data de 14 August, în curtea Muzeului de Artă Cluj-Napoca, terasa “La Palat”. Prima parte a serii va fi dedicată prezentării și degustării unor sortimente vinuri de calitate oferite de Crama Liliac. În a doua parte a serii vom urmări concertul de jazz susținut de formația Koszika and the Hot Shots și ne vom bucura de o experiență muzicală live de excepție. Seara se va încheia cu beaturi jazzy asigurate de un DJ local.

În vinurile Liliac, pe lângă strugurii româneşti, culeşi cu multă migală şi dragoste, se regăseşte și un procent semnificativ de experienţă austriacă. Iar sub îndrumarea specialistului Rudolf Krizan, care a studiat ani de zile diversele aspectele ale producerii vinului, atât lucrările din cadrul podgoriei, cât şi cele din cramă se ridică la cel mai înalt grad de profesionalism. Vorbim aşadar despre un consorţiu al pasionaților de vin, care subliniază standardele ridicate ale vinului Liliac.

Trupa Koszika & The HotShots s-a format în 2011 în jurul solistei Koszika, şi de atunci continuă neîncetat să coloreze paleta muzicală din Transilvania. În cursul anilor line-upul formaţiei s-a schimbat des, dar ei au continuat să îmbine stiluri diferite. Sub semnul multiculturalităţii şi a interculturalităţii, ei cânta în minim 4 limbi, mixează genuri îndepărtate ca bossa nova din Brazilia cu folclor unguresc, muzica tigănească cu reggae sau ritmuri de mahala cu swing, toate presărate cu acorduri jazzy şi ritmuri funky. Membrii trupei au o experienţă vastă, având un background în muzica clasică şi în muzica folclorică, dar păstrând o curiozitate pentru nou.

Jazz&Wine vă invită să petreceți seara de 14 august La Palat în compania prietenilor, unde vinul bun și muzica de calitate sunt vedete.

Biletele pentru eveniment se pot cumpara online de pe www.biletmaster.ro sau de Luni, 11 august, de la terasa La Palat.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!