Picnic cu bunicutii

Home $ Știri Cluj $ Picnic cu bunicutii

by | Aug 13, 2014 | Știri Cluj

Luni, 11 august, Asociația “Magic People” a făcut fericiți 50 de bunici de la centrele de zi din Cluj. Profitând de vremea bună, organizatorii evenimentului caritabil “Nepoți de Crăciun”, i-au dus pe vârstnici pe Valea Gârboului pentru un picnic pregătit de bucătarul Călin de la Grill House Alba Iulia, împreună cu Teodora Rogobete de la Teo`s Kitchen. A fost o zi reușită, bunicuții s-au simțit foarte bine, au mâncat sănătos, au participat la pregătirea mesei, au cântat, au dansat, s-au relaxat și s-au jucat.

Alături de organizatorii Cristian Gog și Dan Ciulea, au fost cei de la Grill House Alba Iulia, Teo`s Kitchen, Aqua Carpatica, Sotto Restaurant, Daiszler Print House și voluntarii care au venit cu drag, să le facă ziua mai frumoasă bunicilor.

Asociația “Magic People” își propune să organizeze evenimente de acest gen mai des, pentru cât mai mulți bunici de la centrele de zi din Cluj.

Aceasta asociatie este o organizație non-profit care dorește ca prin proiecte de genul „Nepoți de Crăciun” și „Picnic cu Bunicuții”, să își aducă contribuția în a ajuta moral și material în special copii și vârstnici. Fondatorul asociației este Cristian Gog – clujeanul câștigător al concursului Românii au Talent ediția 2012 și primul mentalist din lume care a câștigat un concurs de popularitate.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!