Stand-up Comedy: Sorin Pârcălab, Marius Dorn și Spanciu - Evenimente din Cluj Napoca
Stand-up Comedy, Terase

Stand-up Comedy: Sorin Pârcălab, Marius Dorn și Spanciu

Festivalul International de Stand up Comedy vă invită pe frumoasa terasa La palat(curtea Muzeului de Arta Cluj) pentru o serie de spectacole de stand up comedy ce ne va aduce zambete pe buze toată vara.

Dumincă, 17 august, începând cu ora 20:00 va urca pe scenă Sorin Pârcălab, alături de doi tineri comedianți clujeni, câștigători ai Concursului de Open Mic desfășurat în primăvara acestui an la Cluj-Napoca, Marius Dorn și Spanciu.

Originar din Timişoara, Sorin Pârcălab practică stand up comedy de mulţi ani, din 2004, atunci când a intrat în trupa de comedie şi umor OZN. După câţiva ani de OZN, împreună cu Flaviu înfiinţează Brigata doi pe Trei, pentru ca în final să se stabilească în capitală.

Pretul unui bilet este 20 de lei. Bilete se pun în vânzare duminică, 10.08.2014, La Palat

Rezervari si informatii: 0733 336 555

Atenție: Locurile la masă sunt în limita a 200, iar o masă se rezervă pentru minim 4 persoane. Pentru posesorii de bilete, fără rezervare la masă, vor exista scaune.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.