I Lead You September School

Home $ Știri Cluj $ I Lead You September School

by | Aug 20, 2014 | Știri Cluj

Trainuit lansează prima ediție I LEAD YOU SEPTEMBER SCHOOL, o școală de lideri pentru tinerii altfel!

Dacă ai integritatea unui adevărat conducător, dar nu știi cum să-i influențezi pe ceilalți astfel încât ei să te urmeze sau ești un tânăr cu atitudine și nu ai găsit încă metodele prin care viziunea ta să se transpună în realitate, soluția pe care noi o recomandăm este primul program de lideri dedicat exclusiv tinerilor! Toate informațiile le găsești pe www.trainuit.ro!

Lideri cu notorietate, personalități care s-au făcut remarcați în leadership vin la Cluj-Napoca în perioada 8 – 12 septembrie 2014 să ne relateze experiența și stategia de a se impune ca lideri apreciați și modele ale societății. Pe lista de activități sunt incluse 40 ore de workshop și training care te vor ajuta să descoperi natura liderului din tine, dar și strategii prin care să devii un lider mai bun.

Scopul organizatorilor este ca I LEAD YOU SEPTEMBER SCHOOL să reprezinte pentru tine un pas important într-o călătorie de dezvoltare personală la finalul căreia să poți spune despre tine că ți-ai maximizat calitățile de leader! Înscrie-te până pe 30 august 2014, accesândwww.trainuit.ro! Atenție, sunt doar 50 locuri!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!