Caravana Scrimei Romanesti

Home $ Știri Cluj $ Caravana Scrimei Romanesti

by | Aug 25, 2014 | Știri Cluj

Federația Română de Scrimă organizează în perioada 31 august – 9 septembrie 2014, pentru prima dată în istoria sa, o Caravană de popularizare a scrimei în întreaga țară. 11 orașe vor primi pe cei mai mari campioni și antrenori de scrimă în activitate, într-o acțiune fără egal în România.

Date și ore de desfășurare:
31 august – Slobozia, ora 11:00
1 septembrie – Constanța, ora 11:00
2 septembrie – Iași, ora 11:00
3 septembrie – Târgu Mureș, ora 11:00
4 septembrie – Cluj Napoca, ora 12:00
5 septembrie – Satu Mare, ora 10:00
6 septembrie – Oradea, ora 17:00
7 septembrie – Timișoara, ora 11:00
8 septembrie – Craiova, ora 11:00
9 septembrie – Brașov, ora 11:00
9 septembrie – Râșnov, ora 17:00

4 septembrie, ora 12:00, în Piața Unirii (în caz de vreme nefavorabilă – în Sala Sporturilor “Horia Demian”).

Participanți din partea Federației Române de Scrimă: Mihai Covaliu, Ana Maria Brânză, Tiberiu Dolniceanu, Simona Gherman, Florin Zalomir, Rareș Dumitrescu, Alin Badea, Iulian Teodosiu, George Iancu, Mădălin Bucur, Mihai Cruțu, Adrian Dabija, Dorin Băzăvan, Alexandra Predescu, Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Ana Maria Constantin, Simona Pop, Greta Vereș, Bianca Pascu, Mirela Ifrim;

Scopul: popularizarea scrimei, atragerea a cât mai mulți copii spre sala de scrimă, explicarea beneficiilor practicării unui sport, interacțiunea dintre copii și marii campioni ai scrimei românești;

Ce conține evenimentul din fiecare oraș: demonstrații de scrimă, lecții de istorie a scrimei, prezentarea cluburilor din orașele gazdă, dialog între campioni și copii, ședințe de autografe și fotografii.

Tot în cadrul campaniei Federației Române de Scrimă, se anunţă și premiera filmului independent Planșa, lungmetrajul de debut al regizorului Andrei Gheorghe. Un film despre pasiunea pentru scrimă a doi sportivi care dezvoltă o relație personală și sacrificiile lor pentru sportul de performanță. Lansarea oficială va avea loc pe 26 septembrie 2014, iar filmul va putea fi urmărit în cinematografele din toată țara și nu numai.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!