Alexandru Andries @ Casa de Cultura a Studentilor

Home $ Articole $ Alexandru Andries @ Casa de Cultura a Studentilor

by | Aug 27, 2014 | Articole

Interioare – spectacol susținut de Alexandru Andrieș, Ioana Mîntulescu, Sorin Romanescu și Berti Barbera.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa de la Agenția de Bilete a Casei de Cultură a Studenților, precum și la Iulius Mall, lângă Info Center, parter (standul Ticket Events), prețul acestora fiind între 40 și 60 de lei.

Sunt 40 de ani de când cântă. 30 de ani de la lansarea primului album. 15 ani de la ultimul turneu în Cluj. ALEXANDRU ANDRIEȘ – un artist complet.
Împreună cu muzicieni de excepție: Ioana Mîntulescu, Sorin Romanescu și Berti Barbera, artistul va fi prezent la Cluj-Napoca într-un concert dedicat reeditării primului său album – „Interioare”, în variantă remasterizată. Concertul va avea loc în data de 27 Septembrie 2014, ora 19, la Casa de Cultură a Studenților Cluj, biletele fiind deja puse in vânzare la casieria CCS.

Cântăreț de blues, jazz, folk, arhitect, scriitor, poet, traducător, pictor, grafician, ARTIST. Alexandru Andrieș a cântat mereu cu săli pline, având un public extrem de variat ca vârstă și reușind să îl mențină, dar și să îl împrospăteze mereu, indiferent de epoca și perioadele pe care le-a traversat. Este imposibil și, îndrăznim să spunem, nepermis de descris un artist de asemenea calibru. Andrieș… este. Andrieș place. Întotdeauna.

După concert, clujenii vor putea să achiziționeze din foaierul Casei de Cultură a Studenților CD-ul aniversar cu același titlu – ‘Interioare’, iar doritorilor, Alexandru Andrieș le va oferi autografe pe CD.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!