Septemberfest 2014 @ Sala Sporturilor

Home $ Festivaluri $ Septemberfest 2014 @ Sala Sporturilor

by | Aug 27, 2014 | Festivaluri

Septemberfest – ediţia #16
19-28 Septembrie 2014

Ediția de anul acesta aduce o surpriză clujenilor, evenimentul urmând a se desfăşura pe o perioadă mult mai mare decât în anii precedenți. Acesta va avea loc între 19-28 septembrie 2014, cuprinzând 2 weekend-uri şi săptămâna dintre ele. Septemberfest va fi găzduit pe platoul Sălii Sporturilor din Cluj Napoca, intrarea fiind liberă.

Timp de 10 zile, clujenii vor bucura de posibilitatea de a savura bere de calitate, în timp ce vor socializa la terase cu familia şi prietenii, de a achiziţiona suveniruri de la Târgul de produse handmade şi de la meşteşugari, de a se amuza în Parcul de distracţii, cu taurul mecanic sau alergand cu coarda elastică, dar şi de a participa la cele mai distractive concursuri. Un punct de atracţie al festivalului va fi şi zona culinară unde bucătăria internaţională va concura cu produsele tradiţionale româneşti din toată Transilvania.

Muzica va fi nelipsită pe toată durata festivalului. Cele mai efervescente trupe vor delecta publicul în fiecare seară cu hituri ale muzicii româneşti şi internaţionale. Vor concerta la Septemberfest VERDE, Incognito, David and the Six Martini Band, Magda Pușkaș, Trupa 21, Trupa Coco, Academia Rock, Școala de muzică The Beat si Trupa Nota. Scena principală va fi găzduită de un cort de minim 600 mp amenajat şi decorat special pentru această sărbătoare.

O incursiune fascinantă în cadrul celui mai vesel festival al berii din Cluj Napoca va fi “ Expoziția de fotografie realizată de Asociația ”Vechiul Cluj”, cu tema “Clujul de altă dată”. Surprizele se țin lanț! Elevii Liceului de Arte Plastice “Romulus Ladea “ vin și ei cu un ART eveniment Cultural inedit.

Programul festivalului în noua versiune este mult mai interactiv, publicul fiind atras în fiecare seară prin atmosfera de prietenie pe care e o propune festivalul, muzica bună, parcul de distracții, show-urile gastronomice, târgurile de produse, dar în special prin CONCURSURILE Septemberfest.

În zilele săptămânii, interesul publicului va fi menţinut şi prin organizarea unor petreceri tematice cum ar fi: “Rock Night”, “Seara presei”, “Petrecerea chelneriţelor“ sau “Balul Burlacilor”.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!