Asaltul Dacilor

Home $ Articole $ Asaltul Dacilor

by | Aug 29, 2014 | Articole

Asaltul Dacilor – competiţie cu obstacole destinată tuturor celor ce doresc să pornească într-o aventură care le va testa limitele fizice şi psihice, este o întâlnire cu natura, o reînviere a vremurilor eroice în care geto-dacii erau recunoscuți ca războinici puternici și curajoși.

Evenimentul îi va arunca pe competitori de pe canapea direct în mijlocul aventurii. O cursă condimentată cu multe obstacole, ce îi va obliga pe participanţi să îşi înfrunte frica şi slăbiciunile, dar şi să ia decizii în timp rapid. Ingeniozitatea , inteligenţa şi rezistenţa fizică vor fi armele cu care se va ajunge la finish.

Competiţia este structurată pe două nivele, în funcţie de dificultate:: “Decebal” (trase scurt) şi ”Burebista” (traseul lung) la care puteți participa fie în echipa (ștafetă) fie individual.

Dacă eşti dac adevărat, acceptă provocarea şi înscrie-te în competiţie pe asaltuldacilor.ro. Va fi cel mai îndrăzneţ lucru pe care îl poţi face pentru a te autodepăşi. Asaltul Dacilor e mai mult decât o simplă alergare. Este o experienţă! O amintire ce va avea un ecou în eternitate.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!