fbpx

Serată lirică @ La Palat

by | Sep 1, 2014 | Articole

Opera Naţională Română din Cluj-Napoca are plăcerea de a vă invitamiercuri, 3 septembrieora 19.30, la o nouă  Serată lirică distinsă, desfășurată în curtea interioară a Muzeului de ArtăMicrostagiunea estivală  își continuă seria recitalurilor pe terasa restaurantului La Palat,  încântând melomanii clujeni cu ocazii artistice inedite.

Serata muzicală reunește pe scenă rezonante nume lirice clujene: reputatultenor Cristian Mogoșan, cunoscut pe scena națională și internațională pentru rolurile sale din opere clasice ale lui W. A. Mozart, G. Puccini și G. Verdi și tenorul Samuel Drohora, absolventul unor importante cursuri de măiestrie lirică și invitat permanent al operelor din țară și străinătate. În deschiderea evenimentului vor interpreta tineri soliști invitați, membri ai Studioului de Operă al Operei Naționale Române din Cluj-NapocaRamona Bolojan, Chiuariu Livia, Fulop-Gergely Timea și Mocian Ioan. Artiştii vor fi acompaniaţi la pian de Horea Haplea.  Repertoriul seratei muzicale va cuprinde ariile unor opere celebre, precum și partituri din musical-uri îndrăgite de public.

Evenimentul liric de miercuri, 3 septembrie, marchează  de-a cincea reprezentaţie a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca în curtea interioară a Muzeului de Artă, într-o inițiativă fără precedent ce aduce opera mai aproape de public. Microstagiunea estivală, desfășurată în perioada iulie- septembrie 2014,animă agenda artistică a orașului într-o perioadă săracă în astfel de evenimente și le oferă spectatorilor clujeni ocazia de a se bucura de momente lirice deosebite.
Publicul este de asemenea așteptat la următorul recital, ce va încheia Microstagiunea estivală a Operei printr-un eveniment special, găzduit la Palat pe data de 17 septembrie.

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This