Spațiu Reactor – program septembrie

Home $ Articole $ Spațiu Reactor – program septembrie

by | Sep 8, 2014 | Articole

Luna septembrie marchează încă un eveniment important din viața Reactorului – acum va avea loc premiera primului spectacol produs în totalitate de și în cadrul Reactor de creație și experiment. ”În 4D” este un semi-colaj de scene din filme, care cercetează posibilele influențe pe care propria noastră cultură cinematografică o are asupra relațiilor noastre cu cei din jur.

Tot luna aceasta, compania Telluris Associati din Italia va prezenta un spectacol după un text de Matei Vișniec, iar Alexander Baxter, mim, actor și regizor din Chile, va susține un spectacol după o povestire de Edgar Allan Poe, dar și un atelier de pantomimă pentru toți cei interesați de dezvoltarea propriei creativități.

Programul lunii se va încheia cu o altă reprezentație a spectacolului de magie și ventrilocie ”Abra Cuniculus”, pe care îl recomandăm atât pentru cei care au ratat premiera, cât și pentru cei care vor să-i mai vadă o dată pe magicianul Florin și iepurașul Bubu – componenta de improvizație ne asigură că nici o reprezentație nu seamănă cu alta.

Urmează o stagiune plină de surprize, de spectacole noi, producții proprii și invitate. Rămâneți aproape de Reactor, fiți și voi parte din reacție!

28 septembrie, ora 20:00

Abra Cuniculus

Un spectacol de Florin Suciu Buh
Iluzionistul: Florin Suciu Buh
Iepurașul Bubu: Florin Suciu Buh

Magic Puppet vă prezintă ”Abra Cuniculus”. „Imaginați-vă cum ar fi dacă iepurașul din joben ar vorbi. Asta am încercat eu să fac prin acest spectacol. Am scos un iepure care, din cauză că tot timpul stă într-o pălărie, ajunge să devină o ființă nervoasă, frustrată, nebună chiar. ”Abra Cuniculus” este un spectacol de magie și ventrilocie, așa că dacă doriți să vă amuzați, să fiți surprinși, păcăliți sau pur și simplu vreți să-mi spuneți că știți cum se fac toate trucurile, atunci vă așteptam; atât eu cât și iepurașul nebun.” (Florin Suciu Buh).
Spectacolul este 100% interactiv, astfel publicul poate sa discute cu personajele de pe scenă. Din cauza naturii interactive spectacolul este diferit de la o reprezentație la alta.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!