Workshop introductiv In Metoda “Calatoria”

Home $ Articole $ Workshop introductiv In Metoda “Calatoria”

by | Sep 8, 2014 | Articole

Workshop-ul „Călătoria” prezintă ceea ce Brandon Bays a folosit şi a descoperit în urma propriei experiente de vindendecare – adică metodele de vindecare în plan emoţional şi principiile ştiinţifice care stau la baza lor. Astăzi procedeul „Călătoria” e oferit cu generozitate pe tot cuprinsul globului, ca un instrument unic de o mare eficienţă şi profunzime, pentru trezirea şi eliberarea potenţialului infinit din noi înşine, aflat la granița între vindecarea emoțională si evoluția spirituală.
În cadrul workshop-ului vei experimenta practic diferite părţi ale procedeului și vei simţi „gustul” metodei. Vei avea ocazia de a privi în profunzimile sufletului propriu pentru a descoperi acolo, acele locuri delicate, vulnerabile, care au nevoie de blândeţe, alinare şi iertare pentru a se elibera de poverile purtate uneori ani de-a rândul, ca urmare a experienţelor de viaţă dureroase.

Te invit într-o „Calatorie” din care te vei întoarce zâmbitor, eliberat, simtindu-te mult mai bine în pielea ta si percepându-i pe ceilalti ca pe niste prieteni dragi. Însa darul cel mai pretios al „Calatoriei” este accesul la ceea ce Brandon numeste „Sursa” – esenta fiintei noastre sau Sinele Superior. Pâna la urma, din moment ce toate bolile si afectiunile, fie ele fizice sau emotionale, au drept origine uitarea sau ignorarea originii noastre divine, adevarata vindecare consta în a afla cine esti cu adevarat. Este un dar pe care nu ti-l mai poate lua nimeni.
Ce obtii prin acest workshop:
1. Afli ce spune stiinta de ultima ora despre influenta emotiilor asupra sanatatii;
2. Înveti cum sa îti gestionezi emotiile pentru a trece dincolo de ele, spre esenta fiintei tale;
3. Înveti sa ierti: nu doar teoretic, ci si practic, esti ghidat pas cu pas pentru a te elibera de resentimente dintre cele mai grele;
4. Accesezi într-un mod blând, facil si sigur, diamantul pur, de pace, de iubire si acceptare neconditionata ascuns sub emotiile tale de orice fel.

Initiativa acestor workshop-uri introductive s-a nascut din dorinta de a iti oferi posibilitatea sa afli mai multe informatii despre proces, sa il experimentezi si sa constati in mod direct impactul acestuia in diferite aspecte din viata ta. Avem incredere ca, odata ce vei face acest pas cu “Calatoria”, iti vei dori sa afli tot mai multe despre ea si sa o aplici tot mai mult in viata ta!

Denisa Florea este consilier, având la bază formare atât în domeniul Comunicării și al Relaților Publice, al Managementului și Comunicării, cât și al Psihologiei sănătății publice și clinice. Are o experiență de 7 ani în medii corporate, unde a administrat diferite proiecte privind sănătatea publică în colaborare cu Asociația Română pentru Promovarea Sănătății.

A studiat metoda „Călătoria” cu Brandon Bays şi echipa ei și este facilitator al metodei. Formator acreditat, Denisa a organizat si sustinut workshop-uri şi sesiuni individuale în metoda „Călătoria”.

Program: orele 10.00 – 18.00, pauza de 1 ora
Locatia: Liceul Waldorf, cartier Zorilor, str. Sergiu Celibidache, nr. 8-12
Investitia: 150 lei/persoana. Se achita prin transfer bancar, in avans.

Email : [email protected]
Telefon : 0741756385

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!