Noaptea Cercetătorilor @ Parcul Central

Home $ Articole $ Recomandări $ Noaptea Cercetătorilor @ Parcul Central

by | Sep 10, 2014 | Recomandări

Pe 26 septembrie, Noaptea Cercetătorilor îi invită pe toți cei curioși la o călătorie în lumea fascinantă a științei. Cercetători, ingineri, exploratori şi inventatori îți dau întâlnire în campusurile universitare sau zonele centrale ale orașelor: București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Craiova, Galați, Brașov, Suceava, Bacău, Arad, Sibiu, Piatra Neamț, Tulcea, Oradea și Târgu Jiu. Alături de ei vei lua parte la experimente inedite, conferinţe captivante și concursuri cu premii atrăgătoare. Programul pentru fiecare oraș poate fi consultat pe noapteacercetatorilor.eu.

Călătoria în lumea științei începe devreme, la ora 16.00, în Cluj-Napoca. Drone, roboți, spectacole cu lasere, iluzii optice, levitație, metale lichide, observații astronomice sau prin microscop, călătorii virtuale prin Sistemul Solar și alte experimente inedite îi așteaptă pe vizitatori.

În unele locații există o zonă destinată celor mici, plină de jocuri care să le stimuleze creativitatea și gândirea critică, dar și să-i binedispună. Pentru cei mai mari, am pregătit dezbateril și conferințe pe temele cele mai de interes la ora actuală în cercetare. Pentru a nu rata șansa de a sta față în față cu cei mai renumiți cercetători români și a lua parte la activitățile pregătite de aceștia se recomandă rezervarea unui loc din timp.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!