fbpx

Iulius Mall scoate gadgeturile la tabla cu un nou concurs

by | Sep 16, 2014 | Știri Cluj

O data cu inceperea scolii, pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj gasiti un concurs in care tinutele acestui nou an scolar se vor asorta cel mai bine cu cele mai trendy gadgeturi Evolio.

Pentru a participa la concursul „School is always cool” trebuie să fiţi fan Iulius Mall Cluj pe www.facebook.com/IuliusMallCJ, să înscrieți o poză în aplicație Photo Contest cu o ținută pentru începutul scolii. Appul se adreseaza celor care au pana in 20 de ani si merg la scoala.

Sunt puse in joc patru tablete si pentru a oferi cat mai multe sanse celor participanti sunt doua mecanisme de acordare a premiilor. Cel sau cea cu cele mai multe voturi/likeuri la poza va câștiga o tableta Fusion x8. Celelalte 3 premii, o tableta Fusion X8 si 2 tablete Quattro HD se vor da prin tragere la sorti, cu ajutorul appului. Indiferent de numarul likeurilor la poze, toate pozele care participa vor intra in tragerea la sorti.

Evolio X8 Fusion este o tableta android convertibila intr-un Notebook. Aceasta va ofera posibilitati nelimitate putand fi folosita atat ca o tableta de 7,85” cu design elegant, super slim, cat si ca un laptop de mici dimensiuni. TABLETA QUATTRO HD 7 Pentru ca pasionatii de jocuri video vor sa aiba si o imagine cat mai buna, ecranul de 7 inch.

Pe blogul Iulius Mall aflați despre noile tendințe care să vă inspire pentru ținute de purtat la școală, și în timpul liber.

La Iulius Mall Cluj au mai ramas si 8 zile din campania Suna clopotelul pentru shopping si peste 2500 de premii pentru inceputul anului scolar. Până pe 21 septembrie 2014 cumpărături de minimum 100 de lei iti aduc instant un talon răzuibil care ascunde ghiozdane la modă, penare în culori vesele, agende personalizate, papioane şi eşarfe, bilete la film, vouchere de cumpărături şi băuturi răcoritoare.

School is always cool when you shop at Iulius Mall!

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This