All Stars Night @ Casa de Cultura a Studentilor

Home $ Articole $ All Stars Night @ Casa de Cultura a Studentilor

by | Sep 17, 2014 | Articole

Iubitorii de dans și nu numai sunt invitați la All Stars Night, un eveniment în care trupe de dans din întreaga țară vor urca pe scenă plini de pasiune, forță și energie pentru a demonstra talentul lor în materie de dans. Artiștii promit în acest an un show excepțional plin de energie care va electriza publicul și îl va purta în pași de dans pe ritmuri diverse.

Evenimentul va debuta la ora 17:00 cu o competiție de dans urmând ca mai apoi să se desfășoare show-ul „All Stars Night” în cadrul căruia personaje cunoscute din lumea dansului, precum foști participanți de la România Dansează, Hip Hop International, Dance Star, câștigătorii TiMAF 2013 vor demonstra de ce arta dansului merită apreciată.

Printre invitați se numără: Freakquency, Jump In, Bianca și Radu, Trouble Crew, Adrian și Tatiana, Miriam și Popa Adrian.

Bilete: 20 de lei și 15 lei pentru posesorii de OmniPass

Locații de achiziționare:
– Casa de Cultură a Studenților- de Luni până Vineri – 15:00 – 19:00
– Iulius Mall- de Luni până Duminică – 10:00 – 22:00
– Cora- de Luni până Duminică – 08:00- 22:00

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii duble pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/5zN” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Cristina si Erika sunt castigatoarele concursului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!