After School is Cool @ Iulius Mall

Home $ Știri Cluj $ After School is Cool @ Iulius Mall

by | Sep 22, 2014 | Știri Cluj

Odată cu începerea anului şcolar, Iulius Mall Cluj îi aşteaptă pe copii să se distreze şi să îşi dezvolte creativitatea participând la evenimente special dedicate lor. Seri de lectură pentru cei care îndrăgesc personajele din poveşti, ateliere creative pentru micii artişti şi premii pentru prichindeii care iubesc să se joace sunt propunerile de recreere pentru învăţăcei.

Din 23 septembrie 2014 reîncep Serile de Poveşti ale Librăriei Cărtureşti, din Iulius Mall Cluj. În fiecare marți, de la ora 19.00, cei mici primesc invitaţie la o întâlnire cu povestitori, care îi vor conduce prin lumea basmelor. Timp de o oră, prinţese blânde, feţi-frumoşi viteji, zmei fantastici, balauri şi zâne îi vor amuza pe ştrengari. Seara de poveşti este dedicată copiilor cu vârste între 5 şi 10 ani. Năzdrăvanii iubitori de lectură se pot încrie la Clubul Spiriduşilor de Carte, prin solicitarea legitimaţiei din Librăria Cărtureşti, care le va garanta accesul la evenimentele special organizate pentru ei, dar şi reduceri la cărţile pentru copii. Participarea la o seară de poveşti va fi răsplătită cu două puncte lipite pe legitimaţie, sub forma unor autocolante haioase. 10 puncte adunate înseamnă 10% reducere, 20 de puncte – 20% și 30 de puncte – 30%, aplicabile la toate cărțile pentru copii.

Miercurea este o nouă zi cu voie bună pentru copii pe corabia lui Totto, la Kids Land din Iulius Mall Cluj. Îndrăgitul personaj a pregătit ateliere interesante pentru cei pasionaţi de activităţile creative. De la ora 18.00, cei mici îl vor ajuta pe bunul lor prieten Totto să confecţioneze cele mai frumoase decoraţiuni. Prichindeii vor realiza figurine din plastelină, vor picta frunze, vor sculpta dovleci şi vor crea colaje despre toamnă. Astfel, copiii îşi vor dezvolta abilităţile şi imaginaţia, vor învăţa lucruri noi despre mediul înconjurător şi se vor distra alături de Totto şi alţi prieteni de vârsta lor. La final, lucrările micilor artişti vor fi incluse într-o expoziţie, urmând ca apoi să le fie oferite copiilor.

În plus, aventura pe corabie va continua întreaga toamnă, acolo unde Totto îi aşteaptă pe cei mici să navigheze în lumea de poveste Kids Land. O vizită în Totto Space, cu peripeţii şi multă distracţie, înseamnă o ştampilă pe carnetul de pirat. Curajoşii care au colectat şase dovezi ale călătoriei lor vor primi titlul de căpitan al corabiei şi vor beneficia de o zi gratuită de veselie la Totto Space din Kids Land.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!