Stiri

Ești pasionat de fotografie? Vino la PHOTO MARATHON`14

În mai puțin de trei săptămâni, în perioada 10-12 octombrie, pasionații de fotografie sunt așteptați la prima ediție PHOTO MARATHON să-și testeze creativitatea și să câștige unul dintre premiile în valoare totală de peste 3000 de lei.

PHOTO MARATHON’14: O competiție fotografică, o expoziție, două workshop-uri și premii în valoare totală de peste 3000 de lei.

În prima zi a evenimentului, pe 10 octombrie 2014, organizatorii au pregatit pentru cei înscriși două workshop-uri susținute de Dragoș Ludușan (Be Light Photography) și Adriana Neagoe (fotograf colaborator MADIAFAX).

Dragos Ludușan este fotograf profesionist de peste 7 ani, iar până în prezent, alături de partenera sa Laura, a strabatut întregul continent european pentru a fotografia cupluri, orașe și evenimente speciale. Spiritul aventurier, dorința de a călători și pasiunea pentru fotografie l-au ajutat să revoluționeze conceptul de « fotografie de nuntă ».

Adriana Neagoe este în prezent fotograf colaborator MEDIAFAX, însă aventura ei în domeniul fotografiei a început înca de pe băncile liceului, atunci când a lucrat ca intern în redacția ziarului Gândul. Mai târziu, în 2009, aceasta a devenit fotograful personal al cabinetului Ministrului Turismului. În același an a început colaborarea cu MEDIAFAX Foto, liderul național pe piața de fotografie de presă.

După ce au învatat noi tructuri despre fotografie în cadrul celor două workshop-uri , cei înscriși la PHOTO MARATHON sunt așteptați pe 11 octombrie la competiția fotografică, unde pot câștiga unul dintre premiile puse în concurs de partenerii evenimentului. Participanții vor avea la dispoziție 8 ore pentru a realiza 4 fotografii și pentru a câștiga unul din cele peste 8 premii puse în concurs de către organizatori.

Primii 50 de înscriși vor primi un cadou din partea Yellow Store. Așa că ai un motiv în plus să intri pe www.photomarathon.ro, să te înscrii și iei parte la aventura toamnei.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sat 15

LightsON – The light artworks circuit

16 November, 6:00 pm - 31 December, 8:30 pm
Sat 15

Târgul de Crăciun Cluj-Napoca | Cluj-Napoca Christmas Fair

23 November, 11:00 am - 30 December, 10:00 pm
Sat 15

Căsuța Moșului de la Târgul de Crăciun

23 November, 4:00 pm - 30 December, 8:00 pm
Sat 15

Street FOOD Festival Christmas Goodies

7 December, 2018, 6:00 pm - 16 January, 2019, 9:00 pm
Sat 15

Decembrie Festiv în Syndicate Bar & Lounge

7 December, 6:00 pm - 20 December, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC