fbpx

Împreună putem colora orașul!

by | Sep 23, 2014 | Știri Cluj

Împreună putem colora orașul! FESTIVALUL TiMAF și DAISLER PRINT HOUSE vă invită la cel mai colorat concurs al toamnei.

Destinată în principal celor pasionați de design dar și tuturor amatorilor de artă conceptuală și de frumos, competiția își propune să găsească modalități inedite de transformare a pieselor de mobilier urban din Cluj-Napoca în adevărate lucrări de artă.

În perioada 23 septembrie – 1 octombrie așteptăm din partea tuturor pasionaților de frumos soluții grafice pentru transformarea mobilierului urban, iar după această perioadă vom asista împreună la punerea lor în practică în centrului orașului.

Toate lucrările vor fi trimise în format vectorial pe adresa [email protected] , cu mențiunea “CONCURS TiMAF” în titlu. Termenii și condițiile competiției se pot consulta accesând site-ul daisler.ro. Totodată, pentru orice nelămuriri puteți urmări pagina de facebook.

Cele mai bune soluții vor fi recompensate cu bilete la concertul James Blunt, care va avea loc pe 31 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca sau cu stagii de pregătire în domeniul tipăriturilor digitale și graficii computerizate plătite integral și oferite de Daisler Print House, cea mai nonconformistă casă de tipărituri din oraș. Câștigătorii nu vor fi aleși printr-o tragere la sorți, ci vor fi selectați de juriul format din reprezentanții TiMAF și Daisler Print House.

Modificările la mobilierul urban beneficiază de aprobările necesare oferite de Primăria Cluj-Napoca.

Tags: daisler | timaf

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This