Teatru de Club – Stagiunea Octombrie 2014

Home $ Articole $ Teatru de Club – Stagiunea Octombrie 2014

by | Sep 28, 2014 | Articole

Teatru de Club – Stagiunea Octombrie 2014

Preţul biletelor este de 20 Lei
Toate băuturile de la bar au reducere 20%

“NORWAY. TODAY”
JOI, 9 octombrie 2014, ora 21:00

de Igor Bauersima
cu: Anca Lacusteanu si Adrian Balint
regia: Sorin Misiriantu

Astăzi e la modă să socializezi pe internet. Pe tot felul de situri, apar tot felul de indivizi, care mai de care mai ciudat. Unul dintre ciudatii de care vorbeam s-a apucat să creeze un site pentru sinucigasi. Culmea, situl are clienti din toată lumea si functionează uns. Doi adolescenti se cunosc pe acest site si se hotărăsc să moară împreună, aruncându-se de pe fiordurile norvegiene. Nici măcar să te sinucizi nu e usor în vremurile noastre. Tinerii nostri cu nume văratice, Julie si August întâmpină dificultăti mari si serioase în tentativa lor de a-si pune capăt zilelor. O comedie neagră de buna calitate te va tine pret de o oră cu sufletul la gură.”

“VREAU UN JOB, MÂNCA-ŢI-AS!” | COMEDIE
JOI, 16 octombrie 2014, ora 21
COMEDIE CU ELENA IVANCA
Diana Pocol si Dan Boldea

O femeie trecută de 40 de ani, caută cu disperare un loc de muncă. Întrebările cheie, care se pun frecvent la orice interviu sunt: Câţi ani aveţi? Ce înălţime? Sunteţi căsătorită? Aveţi copii? Care este locul pe care-l ocupă in viaţa dumneavoastră cariera? Sunteţi dispusă pentru ore suplimentare?
De aici îşi începe povestea Marina! O poveste de-a râsul plânsul. O comedie fină cu Elena Ivanca, care se intrece pe sine intr-un numar de mare virtuozitate. O lectie de actorie pentru cei care viseaza la aceasta lume.

“SEX, DRUGS & ROCK`N ROLL”
JOI, 23 octombrie 2014 | ora 21:00

one man show cu Sorin Misiriantu

O piesă care militează împotriva fricii şi a dresajului social, o piesă despre decădere şi sperante spulberate, despre prudenţă, fobie şi paranoia.

de: Eric Bogosian
regia: Bori Varga
cu: Sorin Misirianţu

“CA LA NEBUNI”
JOI, 30 octombrie, ora 21:00

după Michael Frayn
Cu: Adriana Bailescu şi Sorin Misirianţu
regia: Bori Varga

O comedie năucitoare, despre cât de greu ne este să socializăm unii cu alţii, chiar şi în cadrul unei petreceri între prieteni. Incurcături, invitaţi care nu trebuiau invitaţi, prieteni care nu trebuiau să se întâlnească, toate personajele interpretate doar de Adriana Băilescu şi Sorin Misirianţu, conduşi magistral de regizoarea Bori Varga.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!