Meniul TIMAF @ Samsara Foodhouse

Home $ Articole $ Meniul TIMAF @ Samsara Foodhouse

by | Sep 29, 2014 | Articole

Cu prilejul “Zilei mondiale a mersului pe jos”, celebrată în primul week-end al lunii octombrie a fiecărui an, şi al “Festivalului internaţional de muzică şi artă Transilvania”, vă poftim la o porţie zdravană de raw cake şi de mişcare, vinerea viitoare, 03 octombrie, de la 19 la 20:30.
Vom ieşi din starea de repaus, pregătind un raw cake cu mere şi agave, şi vom începe să ne deplasăm în spaţiul dulciurilor fără făină, lapte, ouă şi foc, venind în contact cu cele cu nuci, fructe uscate, superalimente şi căldură.

Ne dorim, nădăjduind cu încredere, să ne întrevedem în acest moment oportun pentru a sărbători mersul pe jos, diversitatea de astăzi a deserturilor, şi muzica şi arta, ce se regăsesc atât sub acoperişul TiMAF, cât şi al Samsarei Foodhouse. Le vom onora desfătându-ne cu câte o felie de raw cake cu mere şi agave.

Intrarea este gratuită, adică nu costă nimic, dar sperăm să se dovedească utilă şi desertul să vă meargă la inimă. Numărul de locuri care pot fi rezervate, apelând numărul de telefon mobil: 0736 073 073 sau fix: 0364 889 278, este 30.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!