fbpx

Bogdan Ota @ Opera Cluj

by | Sep 30, 2014 | Articole

Pianistul și compozitorul Bogdan Ota își lansează cel de-al doilea album pe scena Operei Naționale Române Cluj. Spectacolul REVELATIONS, o călătorie muzicală în lumea angelică a energiei pure.

Prețul biletelor: cat. I 130 ron, cat. a II-a 100 ron, cat. a III-a 80 ron, cat. a IV-a 60 ron, cat. a V-a 40 ron.
Biletele se găsesc la Agenția Teatrală Cluj și în Iulius Mall. Tel. rezervări 0743.189.028.

În binecunoscutul stil al artistului, spectacolul va oferi din nou sunet și videoproiecții de înală definiție, lumini și efecte speciale.

Bogdan Ota a reușit să aducă pe acest album scriitura orchestrală clasică în secolul XXI, sintetizatoarele ocupând în discursul muzical un rol la fel de important ca și orchestra. De asemenea, stilul muzical abordat este diversificat: lucrări pentru pian și orchestră sau alte instrumente solistice, dar și lucrări pentru soliști vocali. Alături de Bogdan Ota și Nordic Sonata Orchestra vor fi prezenți pe scenă noii artiști colaboratori, printre care tenorul Sergiu Coltan de la Opera Națională Română Cluj, solista Ilinca Băcilă, candidată la Vocea României și deja cunoscutul Lucian Angel.
Concertul “Revelations” va transpune publicul într-o lume angelică a energiei pure, artistul străduindu-se să ilustreze muzical teme majore precum Creația, rolul nostru în Univers, iubirea dincolo de viață și de moarte și vindecarea emoțională.

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This