Love is never wasted

Home $ Cultural $ Expozitii $ Love is never wasted

by | Sep 30, 2014 | Expozitii

Expoziția va cuprinde aproximativ 100 de ilustrații alături de scurt-metraje, o expoziție de tricouri printate și lansarea cărții artistului.

Proiectul a avut la bază 50 de voluntari care în decursul a 2 ani au fost intervievați și au răspuns la diferite chestionare. Pe baza acestor chestionare am realizat 150 de ilustrații care să reflecte experiențele personale ale celor intervievați.

Va apărea și un scurt-metraj ce va cuprinde voluntarii proiectului, care sunt de asemenea intervievați cu privire la experiențele lor personale.

Unicitatea proiectului stă în faptul că îi pune pe oameni în poziția de a se confrunta cu lucrurile pe care nu le știu sau le este greu să le exprime. Totodată aceste dialoguri distribuite publicului evidențiază modul în care ne raportăm la experiențele celuilalt și ce impact au experiențele exterioare asupra evoluției noastre ca indivizi. Aflând poveștile altora reușim să înțelegem la ce se gândește sau simte cineva, astfel creându-se conexiuni puternice

Vineri 3 Octombrie, vernisajul va incepe de la ora 17.00. Tot in cadrul expozitiei va asteptam si la proiectia scurt-metrajului “Love is never wasted” care va rula vineri si duminica incepand cu ora 19:00.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!