3 Day Startup

Home $ Articole $ 3 Day Startup

by | Oct 2, 2014 | Articole

Pentru prima data în Europa Centrală și de Est, Research for Industry va organiza evenimentul 3 Day Startup în Cluj-Napoca, în perioada 14-16 noiembrie 2014, la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Scopul 3 Day Startup este de a strânge la un loc cele mai dinamice minți antreprenoriale din comunitatea academică a orașului. 45 de tineri își vor prezenta ideile, vor forma echipe, vor valida strategiile și vor prezenta pitch-ul în fața unor investitori.

Tinerii cu pregătire în științe, inginerie, design, management sau drept din universitățile clujene se pot înscrie până pe 28 octombrie, la cluj.3daystartup.org. Ei vor interacționa direct cu o serie de mentori recunoscuți, care îi vor ajuta să își valideze ideea de piață și să construiască prototipuri. 3 Day Startup Cluj-Napoca este o experiență care îi provoacă pe studenții și pe tinerii cercetători să inoveze, să construiască și să lanseze companii reale.
Research for Industry va organiza două sesiuni de informare pe 6 octombrie (14,00) și pe 17 octombrie (9,00), la Rectoratul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Str. Memorandumului, Camera P23. Înscrierea și participarea sunt gratuite.

Printre mentori și paneliști se numără: Peter Barta, CEO Fundația Post Privatizare; Cristi Dascălu, Business Developer & fondator Transilvania Entrepreneurship Center; Adrian Gheară, Tech Startups Advisor & Investor, cofondator Neobyte Solutions; Andrei Pitiș, președinte ANIS & cofondator TechAngels; Andrei Roth, GM Recognos Romania, Owner Gecko Strategic Services; Mircea Vădan, cofondator ZenQ.co. La eveniment vor participa experții internaționali Corine Zuber, Startup Innogrants Manager la Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne – EPFL și Michael Friedrich, cofondator & CEO Aïmago SA.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!