Mini Reactor – Program octombrie 2014

Home $ Articole $ Mini Reactor – Program octombrie 2014

by | Oct 6, 2014 | Articole

Mini Reactor este platforma din cadrul Reactor de creație și experiment, destinată copiilor. Este un spațiu alternativ, nou, plin de viață și voie bună, care promovează și susține arta independentă. Aici găsiți în fiecare sâmbătă, de la ora 11.00, tot felul de evenimente destinate celor mici: spectacole de teatru de păpuși, spectacole de magie, storytelling, proiecție de animații, ateliere creative și multe alte surprize!

Luna aceasta, pentru că se lasă frigul, am început cu un atelier de confecționat păpuși din șosete, altfel spus, prieteni simpatici care să ne țină de cald. Urmează, în 11 octombrie, o întâlnire cu un alt prieten, unul mai vechi de data aceasta: magicianul Florin Suciu-Buh, care va susține, singur-singurel, un întreg spectacol de Magie pentru mari și mici, interactiv și plin de umor. În penultima sâmbătă de octombrie, Madam Pové, întoarsă din țara magică a poveștilor, ne va spune totul despre aventurile Turtiței, într-un spectacol interactiv, în care micii noștri spectatori vor putea face cunoștință cu personajele pe care le întâlnește Turtița cea năstrușnică în călătoria ei plină de peripeții. Luna se încheie cu Ridichea Uriașă, un spectacol cu păpuși mari, despre bucuria muncii în echipă, despre dragostea de natură și de prieteni.

4 octombrie, ora 11:00
Atelier de confecționat păpuși
Recomandat copiilor 3+
Coordonator: Delia Gavlițchi

11 octombrie, ora 11:00
Magie pentru oameni mari și mici
Recomandat copiilor: 5+

Vă invităm să faceți cunoștință cu magicianul nostru care vă va uimi de fiecare dată. Spectacolul este interactiv şi va stârni multe întrebari și hohote de râs în rândul spectatorilor. Veţi putea vedea trucuri clasice de iluzionism cu sfori, biluțe, baloane și nu numai. Dacă sunteţi curioşi, sceptici sau, pur şi simplu, doriţi să vă simţiţi bine alături de cei dragi, vă așteptăm să suspendăm împreună, pentru puțin timp, legile fizicii.

Cu: Florin Suciu Buh
O producție a Companiei Magic Puppet

18 octombrie, ora 11:00
Turtița
Povestită de Madam Pové
Recomandat copiilor 2+
Madame Pové vine din țara magică a basmelor, pentru a spune povești celor mici. De data aceasta, alege să istorisească un basm popular rusesc – Turtița. Este un spectacol interactiv, în care cei mai mici dintre spectatori sunt invitați să facă cunoștință cu personajele pe care le întâlnește năstrușnica Turtiță, iar pe cei mai mărișori sa invețe dintr-o poveste aparent simplă, dar cu o morala puternică.

Regia: Delia Gavlitchi
Cu: Oana Mardare
O producție a Asociației Persona

25 octombrie, ora 11:00
Ridichea uriașă
Recomandat copiilor 3+

Ridichea uriașă este o poveste populară rusească, cu o intrigă simplă: moșul plantează o ridiche care crește până devine uriașă. Doar alături de cei dragi reușește să o scoată din pământ și să se bucure de rodul muncii în echipă.
Va invitam sa urmăriți o adaptare a poveștii, cu păpuși mari, pline de viața și voioșie. Bătrâneii noștri, Babuska si Deduska, vă așteapta cu drag!

Regia: Delia Gavlitchi
Scenografia: Filip Odangiu
Muzica: Corina Sirbu
Cu: Florina Florian, Ramona Atănăsoaie, Raluca Mara

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!