Edge Academy – Courses for creative minds

Home $ Știri Cluj $ Edge Academy – Courses for creative minds

by | Oct 7, 2014 | Știri Cluj

A doua serie a cursurilor Edge Academy își așteaptă cursanții începând cu 25 octombrie în diferite locații ale Clujului.
Ca alternativă a cursurilor teoretice, Edge Academy le propune participanților workshopuri cu o importantă componentă practică, susținute de profesioniști în domeniu.
Oferta acestei toamne cuprinde următoarele cursuri: 2D Animation, Identity Design, Video Making, Urban Photography, Cooking și Beer Making. Trainerii sunt persoane cu experiență în domeniu de câțiva ani de zile, pasionați de ceea ce fac.

Pe scurt, ce înseamnă fiecare curs:
2D Animation
Participanții la acest curs vor învăța tehnicile de culise ale animației 2D. La începutul cursului se va face o scurtă istorie a animației, continuând cu crearea unei animații bazate pe sunet, iar în ultimul curs fiecare participant va crea propriul său personaj animat.

Identity Design
Fiecare participant va avea posibilitatea să învețe sau să-și perfecționeze procesul de dezvoltare a unei identități vizuale coerente. Cum se creează un logo? Cum se creează materialele auxiliare? Cum se creează imaginea unei companii? Acestea sunt întrebări la care fiecare va primi un răspuns.

Video Making
Participanții vor fi ghidați prin experiența de a crea un scurt metraj. Vor învăța cum se construiește firul narativ al unei povești și care sunt tehnicile de editare pe care le pot utiliza pentru a reda mesajul cât mai convingător. Se va filma, se va povesti și se va edita, în așa fel încât la final fiecare să aibă experiența creări unui scurt metraj.

Urban Photography
Dezvoltarea de abilități: alegerea și realizarea unui proiect fotografic, selectarea imaginilor și editarea materialelor, interacțiunea cu subiecții. Posibilitatea de a expune fotografiile realizate pe parcursul workshop-ului într-o expoziție fotografică.

Cooking
Vom învăța tehnici din bucătăria clasică franceză, americană și sud americană și cea mediteraneană, cu o abordare modernă. Ne vom simți bine, vom gusta bunătăți pregătite împreună și vom cunoaște oameni noi, oameni pasionați de bucătărie. La fiecare întâlnire, timp de patru ore, preparăm totul de la zero apoi degustăm și împărțim păreri.

Beer Making
Descoperim împreună berea, cu diferitele ei gusturi și moduri de preparare. Vom afla cum se poate obține, cu aceleași ingrediente, un produs atât de variat și pe parcusul sesiunilor, vom urmări cum funcționează un echipament casnic de preparare a berii. În consecință, vom învăța totul despre bere, pentru ca la sfârșitul cursului fiecare să poată ști toate secretele acestei băuturi, și de ce nu, să încerce să o facă și acasă.

De asemenea, până în 10 octombrie, participanții care fac plata integrală a cursurilor beneficiază de o reducere de 10% pentru fiecare curs.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!