Conferința Națională de Prevenire a Cancerului de Col Uterin

by | Oct 8, 2014 | Știri Cluj

Cancerul poate nu doare, dar lasă semne. Alege Viața!
Conferința Națională de Prevenire a Cancerului de Col Uterin

În România, la fiecare patru ore, o femeie moare din cauza cancerului de col uterin. Este o statistică mai mult decât îngrijorătoare, datorată în principal faptului că simptomele cancerului de col uterin nu sunt întotdeauna evidente și, de cele mai multe ori, acesta ajunge să fie diagnosticat într-un stadiu multe prea avansat. De aceea, este foarte importantă testarea periodică, în vederea depistării la timp a celulelor precanceroase.

Proiectul Alege viața urmărește informarea la un nivel ridicat cu privire la ușurința prevenției în ceea ce privește virusul HPV și cancerul de col uterin în rândul femeilor cu vârsta cuprinsă între 20 și 45 de ani din București și alte orașe din țară. Proiectul va fi lansat la începutul lunii octombrie, cu scopul de a informa femeile cu privire la mersul din timp la control.

Luna octombrie va fi luna prevenirii cancerului de col uterin, o perioadă pentru care am pus bazele unei campanii naționale de informare. Ne dorim ca un număr cât mai mare de femei să fie informate corect cu privire la cancerul de col uterin. Sunt informații pe care le pot afla gratuit joi, 16 octombrie, ora 18:00, la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza din București, în cadrul Conferinței Naționale de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, o conferință care va fi transmisă live în Cluj, Constanța și Timișoara în următoarele locații:
Cluj – Hotel Sunny Hill
Constanța – Ibis Hotel
Timișoara – City Business Centre

Accesul gratuit la Conferința Națională de Prevenire a Cancerului de Col Uterin este oferit în baza completării formularului de înscriere de aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This