Fashion meets tech la Hotspot Fashion

by | Oct 9, 2014 | Articole

Care sunt în momentul de față cele mai folosite metode de promovare pentru shop-uri online? În ce campanii merită să te implici care să aducă atât profit, cât și notorietate?

În 30 octombrie, la Cluj se vor pune aceste întrebări și împreună vom dezbate răspunsurile magazinelor care au testat diverse metode de promovare, bloggerilor care au implementat diverse tipuri de reclamă și au feed-back direct de la cititorii lor și a oamenilor din agenții de PR care gândesc strategii pentru magazine online.
Care sunt avantajele magazinelor de a avea un om intern dedicat pe acțiuni de marketing sau ce avantaje poate aduce o agenție sau un freelancer specializat pe asta?

Ce fel de conținut vinde?
Text vs imagine, Give-away-uri, Endoresement?

Liana Martin, jurnalist de modă, fashion editor fashionandbeauty.ro, autorul cărții Comunicare în modă și omul din spatele multor proiecte speciale din industria modei va fi moderatorul discuției despre conținutul care vinde, intervenind cu propria experiență din acest domeniu.
Andreea Belțic va răspunde din prisma omului de PR care lucrează cu branduri precum Tommy Hilfiger, Lee Cooper, Kenvelo și mulți alții. Are experiență din agenții de publicitate, dar și ca și freelancer care a fondat blogul Alo-moda.ro și a deschis în mode firesc și brandul soră – alomodashop.
Twice People’s Choice Award Winner la Digital Divas, Best Fashion Blog of 2013 (Ftv Romania), Aldo brand ambassador, imaginea Promenada Mall Tg Mures, Alina Ceușan a reușit să transforme blogul din pasiune în afacere, din temă de facultate în poveste. Experiența ei cu nenumărate shopuri online vor servi drept sfaturi atât celorlalți bloggeri, cât și magazinelor care vor astfel de colaborări.

Le click, c’est chic!
Cum să devii fashion icon internațional cu Google AdWords

Google va lansa un proiect dedicat playerilor din fashion, în special pentru cei focusați pe e-commerce. Lansarea oficială va avea loc în cadrul acestui event, iar workshop-ul va fi un how-to de online advertising, o sesiune foarte practică și aplicabilă, de unde toți cei prezenți vor pleca acasă cu niște tactici clare.

În data de 30 octombrie, în Cluj-Napoca, are loc Hotspot Fashion în cadrul expoconferinței de comerț electronic TeCOMM. Este un eveniment unic în țara și dedicat în întregime segmentului fashion din e-commerce. Speakerii ediției cu nr. 2 vin din USA, UK, București și Cluj: Colby Hanks, Online Analyst Estée Lauder, Ana Sipciu, Industry Manager Google, Cristina Popa, Country Manager Fashiondays, Mirela Bucovicean, owner Molecule-f, Radu Orghidan, de la Tulemod, aplicație revoluționară cu rădăcini americane, Liana Martin, autor cărți și fashion editor fashionandbeauty.ro, Alina Ceușan, lifestyle blogger, Andreea Beltic, owner AloMoDa, Adelina Cătinaș, owner Cathias Edeline.

Pentru cât mai multe informații relevante și updateuri legate de speakeri și program, urmăriți site-ul hotspotfashion.ro și pagină de facebook, hotspofashion.ro

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This