Vreau să cânt

Home $ Știri Cluj $ Vreau să cânt

by | Oct 14, 2014 | Știri Cluj

România muzicală a ultimilor ani a fost martora unor transformări surprinzătoare în plan artistic, devenind o țară cu un potențial muzical imens și un capital impresionant de resurse artistice, iar Clujul nu face excepție de la această regulă!

Ce este ”Vreau să cânt”?
Campania Vreau să cânt! a fost concepută cu scopul de a le oferi o șansă tinerilor muzicieni care doresc să se facă remarcați în plan muzical și de a susține, înainte de toate, pasiunea pentru muzica adevărată.

Pentru a participa la campanie, concurenții trebuie să se înscrie online, fiind ulterior programați la studio-ul Bigtime Production pentru înregistrarea materialului audio care va fi promovat pe pagina de web www.bigtime-production.com pentru votare. Marele premiu oferit de Bigtime Production celui desemnat câstigător la finalul concursului constă într-o piesă nou nouță, compusă special pentru el și pe care artistul va avea ocazia să o lanseze la unul dintre evenimentele organizate ulterior de către Bigtime Production.

De asemenea, cele mai bune voci înscrise în competiție, vor avea șansa de a concerta în cadrul evenimentelor: Vocea României, Maratonul Internațional Cluj Napoca, Crosul Companiilor, Seri de vară Clujene, Zile de Cluj, Târgul de Crăciun …ș.a.

Programul de desfășurare a campaniei este următorul:
05 – 16 noiembrie – înscrieri
17 – 28 noiembrie – înregistrări, producție și ridicarea materialelor pe site
29 noiembrie – 6 decembrie – votare
12 decembrie – semifinala
19 decembrie – finala

O parte din concurenţii înscrişi la ediţiile precendete pot fi ascultaţi aici:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!